MG a lansat o nouă campanie pe care speră să o stimuleze în absorbția vehiculelor electrificate. Între acum și 26 aprilie, oricine testează conduce MG ZS EV, MG 5 EV sau MG HS Plug-in Hybrid va primi 750 de lire sterline din prețul acelor mașini.
Cea mai recentă afacere a MG este în plus față de subvenția de 2.500 de lire sterline a guvernului pentru vehicule electrice. Aceasta înseamnă că prețurile de pornire ale MG ZS și MG 5 pur sunt reduse în continuare la 25.345 de lire sterline, respectiv 24.345 de lire sterline.

Cele mai bune mașini electrice pentru a cumpăra 2022

Hybrid-ul plug-in HS nu este eligibil pentru reducerea guvernului, dar noua schemă a MG scade temporar prețul de pornire de la 30.095 lire sterline la 29.345 de lire sterline.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

În ultimii ani, brandul britanic renăscut s -a poziționat ca retailer de vehicule electrice ieftine, subcotizând aprecierile lui Nissan și Volkswagen. Lansat în 2018, ZS EV a fost prima încercare a MG, oferind un motor electric de 141 CP montat pe puntea din față și un pachet de baterii de 44,5kWh pentru un interval de 163 de mile la o încărcare completă.
Echipamentele standard pentru specificațiile de excitare la nivel de intrare includ jante din aliaj de 17 inci, senzori de parcare din spate, un volan din piele și un sistem de infotainment de opt inci.
MG 5 EV a fost actualizat la începutul acestui an. Acum are un motor electric de 184 CP mai puternic și un pachet de baterii mai mare de 52,5kWh. Upgrade -urile au adus o distanță suplimentară de 30 de mile, permițând moșiei să acopere 249 de mile între reîncărcare.
HS PHEV este cel mai mare vehicul din actuala linie a MG. Dispune de un motor pe benzină cu patru cilindri de 1,5 litri, un pachet de baterii de 16,6kWh și un motor electric de 121 CP. Combinat, sistemul produce 254 CP, iar MG spune că poate acoperi 32 de mile doar pe puterea electrică.
Directorul comercial al MG, Guy Pigounakis, a declarat: „Știm că există o mulțime de oameni care au așteptat să se redeschidă dealeri, astfel încât să poată prelua un test adecvat înainte de a comanda o mașină nouă, în special cei care au în vedere un EV, dar vor să fie Asigurați -vă că este potrivit pentru ei înainte de a se angaja.
„La MG vrem să facem EV-uri cât mai ieftine pentru toată lumea, așa că pentru oricine ia un test test într-unul dintre modelele noastre electrice sau plug-in, între acum și 26 aprilie, le oferim un stimulent suplimentar sub formă de un lucru de 750 de lire sterline. ”

Noul stimulent al MG este suficient pentru a vă duce la volanul unui EV? Spuneți -ne în comentariile de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.