Autoritatea pentru cerințele de marketing (ASA) a impus producătorilor de vehicule să publice exoneratorii cu cifre oficiale MPG, după ce a hotărât că o reclamă pentru Audi A3 1.6 TDI a fost „înșelătoare”.
Hotărârea se asociază cu o reclamă de pe Internet, care susține că „Audi A3 TDI – cel mai eficient Audi de combustibil vreodată”, precum și a continuat să afirme că este capabil de 68,9mpg.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Cu toate acestea, hotărârea nu a apelat la telefon pentru a se reține la cifra de 68.9mpg, însă, în schimb, producătorul nu a descris că acest lucru a fost realizat în cadrul testării laboratorului, precum și că acest lucru nu a fost făcut înlăturat consumatorului tipic.
ASA a declarat că producătorul trebuie să fi calificat aceasta a fost situația, precum și faptul că cifra realizată nu poate arăta rezultate autentice de conducere a vieții.
Această problemă a fost adusă în fața ASA, după ce un proprietar A3 a declarat că cifrele au fost înșelătoare, precum și nu au reușit să îndeplinească cele 68,9mpg declarate.
Cu toate acestea, hotărârea nu se aplică doar Audi, precum și nu interzice cererea de asigurare produsă A3. O purtătoare de cuvânt a ASA ne -a spus: „Nu am interzis cererea de asigurare, precum și în sine; Vrem doar ca producătorii de vehicule să fie eliminați că aceste statistici sunt cifre de testare, precum și nu arată cu adevărat rezultate autentice ale conducerii.
„Este o hotărâre considerabilă pentru industria auto, precum și ramificări pentru sector”, a adăugat ea. De asemenea, s -a afirmat că va interacționa mult mai frecvent cu piața, precum și că se aștepta ca toți producătorii să se conformeze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.