Rolls-Royce a dezvăluit următorul său model de antrenor. Se numește coada bărcii și rezultă din măturarea Rolls-Royce 2017, cu indicii similare de stil de altădată și un proces de fabricație la fel de laborios construit manual.
După cum sugerează și numele, coada cu barca Rolls-Royce folosește iahturi de lux ca punct de plecare pentru designul său. Rolls-Royce spune că parbrizul mașinii este inspirat de viziera de pe bărci electrice, în timp ce capătul din spate creează un „gest care amintește de o lansare a motorului care se ridică din apă sub energie electrică”.

Top 10 cele mai bune mașini de lux pentru a cumpăra 2022

Clientul care a comandat proiectul este proprietarul Original Rolls-Royce Phantom II Boat Tail, care a fost construit în 1932. Această recreere modernă adoptă elemente ale designului bunicului său, cu o coadă conică la fel de conică și un bare de protecție spate.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

La fel ca modelele de patrimoniu ale companiei, această coadă de barcă de antrenor are plăci de rulare, în timp ce puntea din spate este acoperită în furnirul Caleidolegno, care este un material aplicat de obicei pe tabloul de bord în modelele de producție din seria Rolls-Royce. Compania spune că această decizie a fost „un nod pentru construcția comună din lemn de iahturi – atât vechi, cât și noi”.
La apăsarea unui buton, capacul de punte se desparte în două și se deschide pentru a dezvălui ceea ce Rolls-Royce numește o „suită de găzduire”. Este un hamper de picnic fantezist, plin de articole de argint gravate personalizate, pahare și un frigider care este special dezvoltat pentru a ține sticlele de șampanie Armand de Brignac. Există chiar și un parasol pliat și mese rotative de cocktail.
31

Coada bărcii este, de asemenea, un model Drophead, dar nu într -o formă cu care ne -am obișnuit. În loc de un acoperiș din țesătură pliabilă, există un hardtop detașabil dintr-o bucată. Dacă vremea devine acră atunci când mașina este departe de acoperișul său, Rolls-Royce a conceput un capac de ton pe termen scurt pentru a menține cabina uscată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.