Aston Martin a dezvăluit V12 Vantage S Roadster-un top soft de 201 km / h, care este cel mai rapid și cel mai puternic convertibil al mărcii încă.
Vantage Roadster convențional V12 a fost abandonat în liniște de pe site -ul companiei săptămâna trecută, iar acest automobil este înlocuitorul său. Este echipat cu 565 CP de 6,0 litri V12 de la Vanquish, care oferă 55 CP mai mult decât vechiul V12 Roadster. De asemenea, are un nou sistem de evacuare din oțel inoxidabil și nou de gestionare a motorului.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

În plus, prin înlocuirea vechiului manual cu șase trepte cu o cutie manuală automată cu șapte trepte, Aston a tăiat timpul de 0-62 km / h de la 4,5 secunde la 4,1 secunde. Această viteză maximă de 201 km / h reprezintă o creștere de 11 km / h.
Între timp, există 510 nm de cuplu de la doar 1.000 rpm – un Porsche 911 Carrera S produce 440 nm la apogeul său – și un maxim de 620 nm la 5.750 rpm. Asta ar trebui să însemne o mulțime de performanțe disponibile ori de câte ori ai nevoie.
Există unele îmbunătățiri ușoare ale costurilor de funcționare, deși cifrele de 19,2mpg și 343g/km nu sunt probabil să obțină sigiliul de mediu de aprobare.
Aston Martin V12 Vantage S Roadster: Stilling
Pe lângă împrumutul motorului Vanquish, V12 S Roadster își împărtășește amortizoarele adaptive în trei etape. Acestea sunt conectate la pasul de putere, astfel încât selectarea modului normal, sport sau track nu va fi numai fermă sau înmuiată amortizoarele, dar va modifica, de asemenea, cantitatea de efort de direcție necesar.
La fel ca în cazul V12 Vantage S Coupé dezvăluit în urmă cu puțin peste un an, Roadster primește unele upgrade -uri cosmetice. Grila frontală plutitoare este acum mai deschisă, cu opțiunea de plasă de argint neagră sau titan, pentru a ajuta cu fluxul de aer la noul motor V12.
Ca opțiune, cumpărătorii pot merge pentru un pachet de grafică care include surround contrastant pentru grilă și bara neagră dintre luminile din spate. Un set de jante ușoare din aliaj negru cu 10 raze este nou și pentru lista de opțiuni.
Aston Martin V12 Vantage S Roadster: Prețuri
Cumpărătorii își pot personaliza automobilul cu caracteristici precum fibra de carbon cu nuanțe roșii pentru interior și exterior, din colecția „Q de Aston Martin”. Nu există o confirmare oficială a prețului, dar Coupé V12 a costat cu 3.000 de lire sterline mai mult decât V12, așa că așteptați -vă să plătiți în jur de 153.000 de lire sterline.

Citiți acum runda noastră despre cele mai bune convertibile de vânzare sau aflați mai multe despre cele mai rapide mașini din lume …

Leave a Reply

Your email address will not be published.