zvonurile unei versiuni potențiale „Performante” a Lamborghini Aventador au fost furnizate încă o scădere de combustibil cu noi spissuri ale unui test de expunere subtil al supercarului flagship -ului.
Din față, acest Aventador arată în principal similar cu modelul comun, cu toate acestea este în spate, unde lucrurile devin mult mai interesante. Prototipul se mândrește cu o deghizare de evacuare din spate, care are o asemănare puternică cu prototipurile timpurii ale performanței Huracan.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Finest Supercars 2017
Versiunea de pistă a lui Beefed Up a fraților mai mici a lui Aventador a venit cu un spoiler mare, precum și cu eșapamente gemene care ies între lămpile de coadă. De asemenea, acesta mai prezintă încă evacuarea dreptunghiulară comună, care a debutat pentru prima dată pe Murcielago în 2001, ceea ce este probabil să fie fals pentru a arunca spectatorii de pe miros.
11

Este incert, totuși, dacă Aventador Performante va vedea cu adevărat lumina zilei. La urma urmei, Superveloce LP750-4 a servit bine ca suculat alternativ la aventador comun, cu 50 CP suplimentar de motorul V12 de 6,5 litri, precum și 50 kg bărbierit în greutate.
Alături de prototipul Coupe, Aventador alb pare a fi o ediție Spyder, cu un acoperiș de carbon negru care poate fi dezasamblat, precum și introdus în cizmă. S -ar putea să vedem pe Aventador Performante anul viitor, cu toate acestea va trebui să ne menținem pentru detalii complete.
Ți -ar plăcea să vezi un spectacol lamborghini Aventador? Spune -ne în comentarii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.