Audi a expus că noul A8 are un preț de la 69.100 de lire sterline în Marea Britanie, precum și să cumpere cărți pentru noul Rival Mercedes-Benz al firmei sunt deschise acum , cu primele livrări, aduse pentru ianuarie 2018. Firma a lansat doar prețul de pornire, confirmând în același timp că cumpărătorii vor fi folosiți doar două motoare de 3,0 litri cu șase cilindri – un diesel, un benzină – deocamdată. V8, precum și versiunile W12 vor apărea la vânzare în Marea Britanie anul viitor.
Publicitate – Postul continuă mai jos

A8 este cu 37 mm mai lung decât modelul de ieșire, atât în ​​tipul comun, cât și în configurația A8 L cu roți lungi. Ampatamentul este ceva mai lung, cu toate că mașinile și camioanele sunt, de asemenea, extrem de mai restrânse decât vechiul A8.
• Cele mai bune mașini și camioane de înaltă calitate pentru a obține acum
Noul limbaj de stil al lui Audi este introdus în stilul exterior, cu un aspect mult mai muscular, precum și o grilă față cu mai multe linii orizontale pentru a face mașinile și camionul să pară mai largi.
Cabina reprezintă un pas mai mare față de modelul de ieșire, cu un stil mai curat și mai ușor posibil, posibil de un ecran de 10,1 inci, care este bine integrat în centrul FACIA, precum și un ecran secundar de 8.6in care controlează ventilația, precum și încălzirea . Configurația ecranului automobilistului online de la Audi este comună pentru orice tip de A8 nou.
32

Cabina din spate primește picioare suplimentare pentru toți pasagerii, precum și în versiunea cu roți lungi, scaunul din stânga poate fi transformat într-un „scaun de relaxare”. Activarea funcției oferă ocupantului din spate o suport încălzit, precum și o masaj.
Audi A8: Motoare
Diesel domină linia motorului-deși fiecare versiune a automobilului primește un tip de electrificare. Motorul de stoc pentru cumpărătorii din Marea Britanie va fi o versiune actualizată a unității TDI V6 de 3,0 litri de 3,0 litri, creând 282 CP, cu toate acestea, va exista, de asemenea, un diesel V8 cu 429 CP la scurt timp după lansare. Clienții britanici vor primi și o alegere pe benzină, însă, în tipul unui V6 turbo de 3,0 litri cu 335 CP.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Leave a Reply

Your email address will not be published.