Mercedes a previzualizat aspectul clasei A următoare de generație, dezvăluind ideea unui sedan la show-ul auto Shanghai din 2017.
Ideea previzualizează aspectul viitor al următoarei generații de vehicule compacte a mărcii-mai precis, clasa A de a patra generație, precum și posibila creștere a micului soi de vehicule cu un nou salon de clasă A.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Ideea este mai lungă decât trapa actuală, oricât de mai îngustă, precum și mai înaltă. Singurul său stil familiar este grila Panamericana, care a fost foarte văzută pentru prima dată pe AMG GT, precum și se așteaptă să funcționeze pe toate modelele AMG „Full House” (cum ar fi AMG 45) în următorii ani.

Aliajele de 20 de inci, suprafață care conturează pe capotă, precum și farurile cu LED-uri înguste sunt noi caracteristici de stil.
Gorden Wagener, polițistul principal al Mercedes, a declarat pentru Auto Express: „Următoarea generație a micilor noastre mașini, ne putem dezvolta de la zero. Proporțiile vor fi familiare – va fi în continuare o clasă A – cu toate acestea am făcut -o mult mai bună. Mașina, chiar dacă este tracțiune din față, are proporțiile noastre tipice cu tracțiune din spate. Putem pune și roți mai mari pe platformă; Ne -am ocupat să negociem asta cu partea de inginerie. Cu toate acestea, următoarea generație va arăta și mai sportivă, într -un stil extrem de curat. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.