Începe să se simtă foarte mult ca Lawless Wild West de acolo. Simțul tradițional, chintesențial britanic al jocului corect, pe care mulți dintre noi îl cunoaștem, ca și respectul dispără rapid, nu? Exemplu mic, dar simbolic: A doua zi am cerut unui însoțitor de parcare a vehiculului pe calea de război să vă rog să faceți o pauză, să fie mai puțin agresiv, mai amabil, mult mai sensibil pentru doamna aflată în dificultate pe care a fost pe punctul de a bile pe cale să se bileteze. Răspunsul său instinctiv? „Nu fac rezonabilitate.”
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

S -ar putea să fi fost același git pe care l -am văzut mai devreme în transportul public, fără mască, dar cu cizme Rancid plonjate în mod nejustificat pe scaunul opus. Din păcate, astfel de oameni nu sunt rari în Marea Britanie ruptă, 2020. „Nerezonabilitatea” pare a fi noua normă. Și, de obicei, există dovezi ale acesteia la nivelul autorității locale, în care consiliile de cowboy din orașe cu un singur cai și alte festive regionale pot trata persoanele auto ca și cum ar fi o minoritate, renegade. Cert este că suntem mainstream – majoritatea covârșitoare. Fie că sunt scăzute, mijlocii sau mari cu venituri mari, tinere sau bătrâne, care conduc motoare vechi sau motoare swank, îi depășim cu mult pe cei de la livrarea publică sau pe mașini personale cu două roți.

2030 BETROL ȘI DIESEL BAN: Ce este și ce mașini și camioane sunt afectate?

Aceasta este o democrație naturală, neforțată. Numeroasele sunt aproximativ 50 de milioane care își exercită tot ce este mai bun pentru a utiliza mașinile. Rețeaua lor nesubțită din Marea Britanie, Bridge și Tunnel este ceea ce au achiziționat și plătit deja de mai multe ori prin nenumăratele miliarde contribuite la automobile sau impozite auto, taxe, taxe și taxe asociate. Cei puțini sunt restul de 17 milioane de ani care se plimbă, bicicleta sau scot peste tot, stau acasă sau se bazează pe transportul public subvenționat de stat. Nu uitați niciodată acest raport aproximativ 3: 1. Este esențial pentru planificare și numeroase alte scopuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.