Subaru și-a adăugat inovația de securitate a vederii ca fiind de bază pe linia Forester, a confirmat producătorul.
Sistemul de vedere al mărcii japoneze folosește două camere stereo montate pe fiecare parte a oglinzii retrovizoare pentru a surprinde imagini 3D precise care pot diferenția vehiculele de motociclete, biciclete, pietoni, precum și marcaje ale benzii. De asemenea, vederea a fost adaptată țării specifice în care este oferită.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

În pachetul Eyesight este inclus și controlul de croazieră adaptiv, frânarea înainte de coliziune, gestionarea accelerației pre-coliziune, plecarea benzii, ajutorul de păstrare a benzii, precum și vehiculul de plumb începe alerta. Toate cele șase caracteristici de securitate funcționează împreună cu cele două camere pentru a ajuta la împiedicarea Forester să se ciocnească cu pietonii, precum și cu alte vehicule.
4

Un studiu de cercetare realizat de Institutul pentru Studiul de cercetare a traficului de trafic web, precum și analiza datelor din Japonia, au descoperit că vehiculele Subaru echipate cu vedere au fost incluse în 61 % mai puține greșeli între 2010, precum și în 2014 decât cele fără echipament. La nivel global, peste un milion de subarus au fost echipate cu vedere din 2016.
Eyeight va fi oferit ca bază din octombrie pe toate XE Lineartronic, precum și XE Premium Lineartronic Forestters. Costurile încep de la 28.995 lire sterline, cu off-roader oferit doar cu două motoare: un benzină de 148 CP de 2,0 litri sau un diesel de 145 CP de 2,0 litri.
Ești încântat să vezi Subarus Eyesight Security Tech adăugat în gama Forester? Să înțelegem mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.