Alpina a expus B8 Gran Coupe, mânerul său BMW 8 Series Gran Coupe, precum și un vehicul care reînvie ulterior ecusonul B8 utilizat pe Un coupe ultra-rar din anii nouăzeci.
B8 Gran Coupe primește o versiune retunerată a motorului V8 de 4,4 litri BMW M850I, de 4,4 litri Twin-turbocompredat, creând acum 613 CP, precum și 800Nm de cuplu. Trimiterea acestei ieșiri la toate cele patru roți, este suficient să luați super-salonul de 2,2 tone de la 0-62 km / h în doar 3,4 secunde, precum și la o viteză maximă de 201 km / h.

Top 10 Vehicule cu performanță cele mai bune pentru a cumpăra 2022

Așa cum este de obicei situația cu Alpinas, însă, performanța B8 este concepută pentru a fi oferită cu un spectru mai larg decât cele proprii M8 de la BMW. Ca atare, cuplul maxim al motorului este oferit de la doar 2.000 rpm, precum și sistemul de direcție pe patru roți, precum și suspensia au fost retrase pentru a oferi o stabilitate de croazieră mai mare de mare viteză, precum și confort.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Vehiculul este doar pe patru roți (cum ar fi M850i), precum și utilizează o cutie de viteze automată cu opt trepte ZF, care a fost reînnoită cu aplicația software a Alpina, precum și cu parametrii. De asemenea, evacuarea este diferită de sistemul BMW, precum și a fost proiectat atât pentru a reduce presiunea din spate, cât și pentru a oferi un sunet mai atractiv.
Eșapamentul este un sistem activ, comutabil pentru un zgomot mai bine reglat la croazieră în modul de confort sau un zgomot mai rar în sport.
24

Îmbunătățirile șasiului includ amortizoare adaptive care oferă confort+, precum și setări Sport+ împreună cu cele două moduri de rutină. Funcția frontală a B8 Funcția Hydro pentru a îmbunătăți confortul călătoriei, suportul de suspensie cu suspensie mai rigidă oferă și o stabilitate mai mare a vehiculului. Barele anti-roll armate pe axul din față, precum și suporturile mai rigide ale Wishbone mai rigide ar trebui să îmbunătățească controlul.
Modurile de styling includ propriul specificație al Alpinei de divizor frontal inferior, precum și un spoiler din spate subtil, așa cum este tradițional pentru brand. Aliajele de mai multe raze B8 Grand Coupe de 21 de inci sunt recunoscute și în stilul lor, în stilul lor,
În interior, Controlerul Idrive este disponibil în sticlă de cristal cu un logo Alpina, precum și lista dispozitivelor de bază include scaune încălzite, precum și volan, tapițerie din piele Merino, precum și un sistem de zgomot Harman Kardon.
În ciuda puterii, a greutății, precum și a performanței, eficiența declarată de 25,4mpg, precum și 270g/km de emisii de CO2 nu este la fel de proastă.

B8 Gran Coupe este oferit la comandă acum, cu costuri începând de la 134.950 de lire sterline.
Citiți mai multe despre cea mai recentă varietate Alpina de pe pagina noastră Hub …

Leave a Reply

Your email address will not be published.