Lorry Viața are nevoie de modificări drastice-pentru automobilistii de camion încarcerați în cabine, precum și pentru mașinile și persoanele cu camioane cu care împărtășesc drumurile. De asemenea, în cerința TLC, sunt rezidenți care sunt plini de parcare auto HGVS pe străzile rezidențiale. Trebuie să se oprească. Opțiunea realizabilă este mult mai mult mai mult, stopuri de camioane 24/7-total cu loo-uri respectabile, dușuri, precum și restaurante.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Acestea fiind spuse, după ce au experimentat iadul de camioane care au blocat automobilistii camionului au rezistat aproape de porturile de canal ale Marii Britanii de Crăciun, este eliminat ca acești experți să aibă condiții de muncă mult îmbunătățite, inclusiv idealul pentru a petrece mult mai mult timp acasă. „Trăind” pe drum, aproape non-stop, în cabine oribil de claustrofobe nu pot fi ideale sau sănătoase atât pentru tătici, cât și pentru mămici, sau tinerii pe care îi văd rar.

„Va fi un an excelent pentru mașinile șoferului autentic”

De asemenea, a venit timpul că am recunoscut că este ineficient, precum și periculos pentru camioanele britanice să utilizeze camioane articulate din dreapta în Europa continentală, în timp ce, la rândul lor, șoferii din străinătate folosesc artisturi cu tracțiune din stânga în Marea Britanie . Singurele terenuri de securitate rutieră furnizează o situație pentru a ne descuraja camioanele să meargă acolo, precum și ale lor să vină aici.
Un alternativ este de a permite doar remorci complete din Marea Britanie să intre în Europa continentală, precum și invers. Așadar, într -o dimineață normală, automobilistul unui RHD HGV aduce o mulțime de plăcinte de porc Melton Mowbray va părăsi fabrica, apoi se va îndrepta spre un port, unde remorca sa de ieșire este transferată într -un feribot. Apoi, același automobilist își colectează remorca de intrare, să zicem, Parma Ham, pe care o traversează înapoi în Midlands sau oriunde – în aceeași zi. Între timp, acea remorcă de plăcinte de porc este luată în toată Europa de un camion regional LHD. Ce ar putea fi mai simplu, mai sigur, precum și mult mai eficient?
Publicitate – Postul continuă mai jos

Leave a Reply

Your email address will not be published.