Mercedes a preluat ambalajele cele mai actuale MPV cu opt locuri-noua clasă V-la un eveniment special la Munchen, Germania. Afacerea declară că va aduce noi niveluri de lux, inovație, precum și securitate în acest segment bazat pe valoare.
• Știri Mercedes, precum și recenzii
Clasa V este, în esență, un înlocuitor pentru Viano, cu toate acestea, a fost creat pentru a se îndepărta de rădăcinile sale ca automobil industrial, precum și repoziționat în gama de vehicule de călătorie a mărcii, împreună cu clasa C, precum și cu clasa S .
Publicitate – Postul continuă mai jos

Împărtășește aproximativ 20 la sută din elementele sale de șasiu cu Viano, precum și din exterior păstrează exact aceeași siluetă cutivă, cu toate acestea, designerul Gordon Wagener a declarat pentru Automobile Express: „Conceptul a fost să-l îndepărteze de designul One-Box , ceea ce pentru mine este învechit, precum și de la sfârșitul anilor nouăzeci. ”
Cele mai mari modificări de stil sunt în față, unde clasa V folosește exact același sistem de lumină „inteligentă” cu LED-uri complete ca și clasa S, precum și întregul front-end are un aspect mai neted, mult mai asemănător mașinii. În spate, luminile înalte și înguste arată mult mai mult peugeot decât Mercedes, cu toate acestea, Wagener a declarat că sunt create pentru a menține intactă zona de cizme.
„Stilul bun nu poate neglija funcționalitatea. S-ar putea să fi făcut luminile mai mari, mult mai mult tridimensionale, cu toate acestea, dacă a compromis performanța, stilul a eșuat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.