Mașinile și camioanele ar putea raporta în curând găurile autostrăzii pentru lucrări de reparații, precum și drone ar putea fi utilizate pentru a transmite informații despre traficul web crucial, în conformitate cu planurile dezvăluite astăzi într -un nou raport guvernamental.
Raportul calculat al rețelei rutiere a autostrăzilor Angliei stabilește o serie de sugestii pentru drumurile Marii Britanii, inclusiv creșterea continuă a rețelei de autostrăzi „inteligente” din Marea Britanie, transformând o serie de drumuri în „autostrăzi” asemănătoare autostrăzii, precum și utilizarea automobilelor legate ca precum și drone pentru a raporta drumurile, precum și problemele de trafic web.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Raportul state legate, precum și automobilele autonome sunt „considerate pe scară largă ca una dintre cele mai considerabile, precum și potențialul modificări perturbatoare în mobilitate personală viitoare”, precum și că în viitor ar putea „raporta găuri, publicând date pe loc Ca severitatea gaurei, care este apoi arătat întreținătorii regionali, precum și chiar și alte vehicule legate, pentru a -i ajuta să -l împiedice. ”
De asemenea, raportul evidențiază Highways England este „în prezent teralling drone pentru a verifica structurile”, precum și sugerează „o astfel de inovație ar putea fi utilizată, de asemenea, pentru a îmbunătăți timpii de acțiune, de exemplu pentru o primă evaluare a aparițiilor sau pentru monitorizarea traficului web”.
Alte planuri prevăzute în raport includ încorporarea microcapsulelor de ulei de floarea soarelui în noi suprafețe rutiere, permițându -le să „reapară de sine” atunci când sunt deteriorate ”, eliminând motoarele cu combustie interioară” – așa cum tocmai a fost dezvăluită recent – „Realizarea unei întreruperi aproape zero perturba Road rețea „precum și instalarea„ punctelor de încărcare suficiente cu 95% din rețeaua organizată pentru a se afla la 20 de mile de un punct de încărcare până la sfârșitul anului 2018-19 ”.
Raportul va influența următoarea strategie de investiții rutiere a guvernului, care începe în 2020.
Utilizarea automobilelor legate pentru a raporta drum, precum și problemele de trafic web este o idee grozavă? Să înțelegem mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.