Bărbații plătesc în medie 101 GBP mult mai mult pentru asigurarea lor auto decât femeile. Acest lucru este potrivit unui nou studiu care a constatat că decalajul de gen continuă să se lărgească, în ciuda orientărilor UE care interzic asigurătorilor de favoritismul de gen.
Conform cifrelor de către site -ul Compusions Confused.com, bărbații plătesc în medie 812 lire sterline pentru asigurarea auto cu femeile percepute în medie 711 GBP. Bărbații au văzut că primele cresc cu 104 lire sterline în ultimele 12 luni, în timp ce femeile au înregistrat o creștere de 84 de lire sterline a prețurilor asigurărilor în aceeași perioadă.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Nu cumpărați cumpărături pentru costul de asigurare auto, șoferi tineri 350 GBP pe an
Regulile introduse de instanțele europene în 2012 interzic asigurătorilor să țină cont de gen atunci când calculează primele, dar, în ciuda acestui fapt, diferența de gen continuă să se lărgească. Aceasta este prima dată pentru că 2012 că decalajul de gen a urcat peste 100 de lire sterline. Decalajul a fost de până la 27 de lire sterline când au apărut pentru prima dată orientările.
În general, primele medii de asigurare au crescut cu 95 de lire sterline în ultimul an – o creștere de 14 %. Acest lucru implică un șofer comun se poate aștepta acum să plătească 767 de lire sterline pentru o asigurare extinsă. Creșterea prețurilor sunt parțial atribuite creșterii recente a impozitului pe prima de asigurare (IPT) de către guvern de la 10 la 12 %.
• Cele mai accesibile automobile pentru a se asigura 2016/2017
În Marea Britanie, șoferii din estul și nord -estul, precum și regiunea Highlands & Islands din Scoția au văzut că costul mediu al asigurării auto a crescut cu 20 %, de la 563 lire sterline la 589 lire sterline, în ultima lună – cea mai mare din orice regiune din Marea Britanie.
Amanda Stretton, redactorul de automobile de la Confused.com a declarat: „Șoferii plătesc acum 95 de lire sterline mult mai mult în medie pentru o poliță anuală de asigurare auto anuală decât au făcut -o în aceeași perioadă din 2015.
„Cu prima medie în poziția de 767 de lire sterline, costul asigurării auto nu a fost atât de mare de peste patru ani și jumătate. Mai mult, pe măsură ce prețurile continuă să urce, se pare doar o chestiune de timp înainte să ne întoarcem în topul de 858 de lire sterline pe care l -am văzut în 2011. ”
Ați văzut că prima dvs. de asigurare a crescut de anul trecut? Spune -ne în comentariile de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.