, noul Skoda Fabia Supermini vor fi disponibile ca doar un hatchback cu cinci uși, deoarece planurile pentru o versiune imobiliară au fost anulate.
În martie 2021, CEO -ul Skoda, Thomas Schaefer, a declarat pentru Auto Express că brandul va introduce o nouă Fabia Combi în 2023, care va fi construită în Republica Cehă, la instalația Kvasiny Skoda.

Nou 2024 Skoda remarcabil pentru a se plimba cu un aspect nou elegant

Acum, o declarație a mărcii confirmă faptul că, în timp ce versiunea imobiliară a celei de-a treia generații Fabia este încă în stoc și comenzile din Marea Britanie sunt încă luate pe configuratorul Skoda, nu va urma niciun succesor, citând reglementările CO2 mereu mai subestimate și faptul că a avut Trei noi EV -uri planificate până în 2030, ca principalii factori ai anulării.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

„Decizia recentă a Comisiei Europene de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră ale UE cu 55% până în 2030 accelerează transformarea de la motorul de combustie internă la E-CAR”, a spus Skoda.
„Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că vom întrerupe unele produse ICE mai rapid, în special pe fundalul legislației de emisii din ce în ce mai stricte în Europa (Euro 7), respectarea cu care este asociată cu costuri foarte mari. În urma acestei decizii, nu va exista niciun succesor al moșiei Fabia. ”
Automobilele imobiliare Dimensiunea Fabia Combi sunt acum, dar dispărute în Marea Britanie, cu rivali precum Seat Ibiza St și Dacia Logan MCV acum ambele din vânzare.
Aflăm ce înseamnă Skoda VRS și cum s -a schimbat brandul de performanță de -a lungul anilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.