nu-și amintește rutinele de service-în viitor, vehiculul dvs. va putea spune dealership-ului dvs. atunci când va trebui să participe la o rezolvare.
Noua inovație stabilită de Volvo utilizează rețeaua de date GSM pentru a conecta atelierele cu computerul de bord al unui vehicul. Înseamnă că tehnicienii primesc actualizări constante cu privire la codurile de eroare ale vehiculului, kilometrajul, precum și chiar nivelul de uzură, precum și ruperea elementelor vitale-fără ca vehiculul să fie nevoit să găsească o verificare.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Aceasta va însemna că intervalele de servicii pot fi adaptate la nevoile unui vehicul privat, mai degrabă decât să fie aranjate pe o bază de dimensiuni unice. Așadar, un vehicul care este condus dificil, precum și se confruntă cu o mare uzură, precum și lacrimă poate fi adus mai frecvent decât unul care este utilizat doar ocazional.
Sistemul va fi utilizat inițial în vehicule industriale, precum și va debuta în soiul de camioane Volvo anul viitor.
Un purtător de cuvânt al diviziei de vehicule a firmei a declarat: „Nu avem niciun fel de planuri pentru a introduce acest lucru în acest moment, cu toate acestea, este ceva care ar putea fi introdus în viitor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.