Un studiu de cercetare realizat de datele profesionale de date auto a expus că cheltuiala impozitării unor vehicule vechi de șapte ani sunt acum în jur de o treime din valoarea lor generală.
Cap a declarat că consideră că problema a rezultat din modificări la benzile de exercițiu auto (VED), care au fost introduse în 2006 pentru a penaliza vehiculele CO2 mai mari.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Acest lucru indică faptul că vehiculele înregistrate având în vedere că 23 martie 2006, cu emisii între 226, precum și 255g/km cheltuieli acum 475 lire sterline la impozit.
Un automobil din 2006 Renault Laguna 3.0 cu 237g/km costă acum 475 de lire sterline la impozit – aproape 35 % din valoarea sa – în timp ce un automobil special Citroen C5 3.0 din 2006 costă, de asemenea, 475 de lire sterline, ceea ce este mult mai mult de 33 la sută a valorii sale.
Potrivit CAP, riscul este că astfel de vehicule ar fi sfârșit rapid să nu fie inutile, în ciuda creării de emisii destul de mici, deoarece automobilele mai vechi, mai puțin rentabile tind să fie conduse mai puțin.
Cap a solicitat guvernului să scadă ratele VED pentru vehiculele care toamna în paranteze L, precum și M după o vârstă specifică în cumpărare pentru a opri un risipit de automobile care fac daune destul de puțin pentru mediu.
Un purtător de cuvânt al CAP a declarat că casarea vehiculelor funcționale în beneficiul unui disc fiscal „face o batjocură” a impozitelor asupra mediului, deoarece proprietarii tind deja să -și limiteze kilometrajul, deoarece vehiculele sunt destul de neeconomice.
El a spus: „Suntem acum în circumstanța nebună în care vehiculele complet grozave au sfârșit prin a fi neeconomice deținute, deoarece cheltuielile de impozitare a acestora ar putea în curând să tehnică jumătate din valoarea mașinii lor.
„Acest lucru indică mult mai mult, precum și mult mai multe vehicule vor ajunge să fie nesalabile, precum și vor trebui să fie anulate cu mult înainte de sfârșitul vieții lor benefice.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.