Tesla a introdus un mod chill pentru proiectarea sa, precum și pentru proiectarea vehiculelor electrice X, tonificând accelerația rapidă de care este capabilă EV -ul său.
O actualizare a aplicațiilor software a introdus modul Chill, care poate fi accesat prin intermediul ecranului de infotainment la bord. În notificarea actualizării aplicației software, acesta afirmă că modul Chill este „ideal pentru o conducere mai ușoară, precum și o călătorie mai blândă pentru pasageri”.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune mașini electrice și camioane de vânzare
Setarea poate fi utilă în special în designul S 100D, care în modul ludic, poate accelera de la 0-60 km / h în 2,5 secunde. Acest lucru îl face mai rapid decât aproape orice tip de vehicul în prezent în vânzare. În modul Chill, acea cifră de 2,5 secunde nu va fi posibilă și nici șoferul nu poate folosi jert-ul electric complet de 603 CP, precum și 967Nm de cuplu de la pachetul său de baterii de 100kwh.
Modul Chill nu este singura funcție nouă în cea mai recentă actualizare a aplicațiilor software Tesla. Un sistem „de intrare ușoară” a fost descărcat pe Tesla EVS, care oferă un acces mai ușor al șoferilor la intrarea, precum și din Tesla lor.
Când este parcat, vehiculul ajustează imediat volanul, precum și scaunul șoferului pentru a se asigura că ieșirea din vehicul nu se transformă într -un proces laborios. Aplicația software va ține cont de setările șoferului pentru a se asigura că atunci când vă întoarceți în vehicul, precum și să pășești pe frână, aceasta va reveni la poziția de conducere favorizată a șoferului.
Elon Musk a garantat actualizarea în august, după ce a răspuns la un tweet al șoferului, solicitând o intrare mai ușoară, precum și ieșirea, precum și din Tesla sa.
Crezi că modul Chill este o idee grozavă? Să înțelegem mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.