Mitsubishi a extins gama Shogun odată cu adăugarea noului SWB (baza cu roți scurte). echipat cu tracțiune pe patru roți, deoarece prețurile convenționale încep de la 31.999 lire sterline.
Modelul SWB păstrează capătul frontal îndrăzneț și stilul exterior accidentat. Suprapuneri scurte din față și spate, împreună cu înălțimea ridicată de mers și tracțiunea pe patru roți, asigurați-vă că este potrivită pentru off-road.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Acesta se află deasupra războinicului Shogun din gama Mitsubishi și este echipat cu un kit adăugat, cum ar fi jante din aliaj negru lucios de 20 inci, interior din piele cu inserții de carbon, radio DAB, capac de roată de rezervă codat color și pedale de aliaj.
Singurul motor oferit este motorina de 3,2 litri de 197 CP, care poate fi asociată cu un manual cu cinci trepte (31.999 lire sterline) sau o cutie de viteze automată cu cinci trepte (33.684 lire sterline). Barbarul SWB vine, de asemenea, cu garanția de trei ani/nelimitată a lui Mitsubishi.
Mitsubishi se bucură, de asemenea, de un succes relativ în acest moment, vânzările sunt în creștere cu 78 % pe variantele Shogun LWB și un excelent 150 % pentru variantele Shogun SWB de la an la an.

Leave a Reply

Your email address will not be published.