Clasa de SUV se ridică în următoarele luni, în special pentru mărcile premium. Am dezvăluit deja cum ar putea arăta noul Audi Q5 (ilustrat, mai sus), dar iată noii rivali dificili pe care trebuie să -l bată:
BMW X3
În momentul în care Q5 va ajunge în 2016, X3 va arăta puțin depășit-dar recenta facelift a garantat că este mult mai eficient și hi-tehnologie ca niciodată.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Cea mai nouă versiune primește un design proaspăt al farului, grilă renală mai îndrăzneață, bare de protecție față și spate revizuită, fuste laterale modificate și un nou design al roții din aliaj. Vizualizați totuși X3 în profil, și sunt păstrate rotile subtile și cu creșina în creștere pe flancuri.
În interior, BMW a introdus o consolă centrală reîmprospătată, cu inserții negre cromate și lucioase adăugate pe secțiunea inferioară și pe bord. De asemenea, oferă o varietate mai mare de tuns tapițerie și finisaje exterioare decât înainte.
Jaguar C-X17
Conceptul izbitor a previzualizat SUV-ul în primul rând de la Jaguar. Modelul de producție se datorează în 2016, bazat pe o platformă ușoară de aluminiu.
Deși C-X17 este oficial doar un concept de proiectare, s-au găsit prototipuri pe drum, ceea ce sugerează o lansare din 2016-este probabil pe calea Jaguar XE-este probabil.
Directorul de proiectare Jaguar, Ian Callum, a arătat, de asemenea, cât de aproape de producție este C-X17, spunând: „Am fost prinși cu conceptul C-XF și subdelate; Acum trebuie să arătăm lucruri pe care știm că le putem livra. ”
Descoperirea lui Baby Land Rover
Un model nou, mai mic, va înlocui Land Rover Freelander. Se va concentra pe practicitatea și capacitatea off-road.

Leave a Reply

Your email address will not be published.