Controversatul sistem de auto-conducere al lui Tesla „Autopilot” a făcut un alt salt înainte, deoarece brandul a anunțat că fiecare nou model de producție va fi echipat cu hardware-ul pentru ” capacitate completă de auto-conducere ”.
CEO -ul Tesla, Elon Musk, legat de o nouă postare pe blog, susținând că noul hardware este capabil să funcționeze „la un nivel de siguranță substanțial mai mare decât cel al unui șofer uman”. Sistemul include opt camere de 360 ​​de grade montate în jurul mașinii capabile să monitorizeze până la 250 de metri.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Cele mai bune mașini electrice de achiziționat acum
California EV Maker a lansat un videoclip care arată un model S care se conduce pe străzile urbane și apoi își alege propriul loc de parcare:

12 senzori cu ultrasunete modernizate sunt capabili să detecteze „atât obiecte dure și moi” la aproape de două ori distanța sistemului precedent montat la modelul S, în timp ce procesarea îmbunătățită pe camera video orientată înainte îl face capabil să mențină vizibilitatea prin ploi abundente, groase Ceață și, Tesla susține, „chiar și mașina înainte”.
Un nou computer de bord prezintă, de asemenea, „de peste 40 de ori puterea de calcul” a vechiului sistem, oferind o „net” software care leagă viziunea, sonarul și procesarea radarului împreună. Exemple atât ale modelului S, cât și al modelului X echipat cu acest sistem părăsesc deja linia de producție, în timp ce modelul 3 îl va primi la lansare.
Cu toate acestea, există o captură: sistemul nu poate funcționa pe deplin, deoarece Tesla trebuie să „calibreze în continuare sistemul folosind conducerea din lumea reală”. Teslas echipat cu noul hardware va lipsi inițial caracteristici, cum ar fi controlul de croazieră adaptiv și frânarea automată de urgență, sistemul va învăța frânghiile-caracteristicile vor fi activate treptat prin actualizări în aer.
Ce este Tesla Autopilot? Aflați aici …

Leave a Reply

Your email address will not be published.