când pielea nu este din piele autentică? Când vine vorba de un kia de înaltă specie. Asta au găsit proprietarii de Sportage nemulțumiți, după ce afacerea a modificat lista de specificații de pe site -ul său web.
Dr. Chris Castelli de la Swindon din Wiltshire a luat legătura cu mașina dezvăluită pentru a se plânge. „În urmă cu aproximativ un an, am primit un Sportage KX-3 cu piele completă”, a spus el. „Sunt membru al unui forum al proprietarilor, precum și un pic în timp ce înapoi pe cineva de acolo a observat că a fost adăugat un asterisc la detaliile specificațiilor de pe Internet.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

„Acest asterisc a fost legat de o notă de subsol care spunea:„ Unele părți ale tapițeriei din piele includ piele artificială. ”
Un contact cu serviciile pentru clienți a verificat că renunțarea folosită pentru vehiculele dezvoltate, precum și oferite înainte de a fi adăugate. „Cu toții simțim că am fost înșelați”, a declarat Chris. „Pamfletul original a explicat„ piele de lux completă ”, cu toate acestea, atunci când îl întrebi cu adevărat pe Kia despre acest lucru, se dovedește că este foarte puțin folosit piele. Este în primul rând plastic sau vinil. ”
Am întrebat -o pe Kia dacă a fost de acord că a indus în eroare clienții, precum și dacă ar folosi compensația proprietarilor nemulțumiți.
O purtătoare de cuvânt ne-a spus că expresia „piele completă” era menită să o diferențieze de tapițeria din piele parțială (care combină pielea, precum și pânza) folosită pe modelele cu specii inferioare. precum și că utilizarea pielii artificiale a fost tipică în rândul producătorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.