, Peugeot ne -a oferit o privire asupra viziunii sale pentru proiectele viitoare cu noua mașină EXALT IDEA. Coupe-ul izbitor și-a făcut debutul la Salonul Auto de la Beijing și s-ar putea chiar să ajungă la producție ca salon doar în China.
Vorbind cu mașina dezvăluiți la emisiunea de la Beijing, directorul general Peugeot, Maxime Picat, a declarat: „Acest tip de secțiune de salon este cu adevărat cheie, precum și la fel este și segmentul SUV”. PICAT a continuat să expună că Peugeot se gândea la un SUV mai mare decât orice tip de în prezent în soi, însă orice sub crossover -ul din 2008 nu era posibil.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

În ciuda stilului de coupe Svelte, Peugeot a poreclit EXAL-ul ca cinci uși. Ideea ridică locul în care ideea Onyx a plecat anul trecut, cu panouri decupate, o capotă lungă, precum și o suprapunere scurtă din spate. De asemenea, caroseria de oțel gol a fost formată manual de un bătăuș de panouri master, în timp ce sfertul din spate a fost tăiat într-un material influențat de piele de rechin.
În facultăți, în facul, Exalt va fi descoperit în faruri moderne, cu Grille Front, cu Exalt, oferind o privire mult mai credibilă asupra căii vehicule de producție ale Path Peugeot vor fi luate în considerare-atât în ​​ceea ce privește stilul, cât și în tehnologie.
Exalt utilizează un avans al designului interior I-Cockpit foarte văzut prima dată în Hatchback-ul 308. Roata mică este tuns în piele, precum și „chine”, o țesătură mixtă pe bază de lână naturală, cu panoul de bord digital poziționat deasupra acesteia. De asemenea, fibra de carbon ușoară a fost în favoarea fibrei de bazalt, care poate fi descoperită pe părți ale scaunelor, tabloul de bord, precum și cărțile de ușă.
Consola centrală prelungită se întinde cu centrul mașinii, cu două ecrane tactile pliante care apar din tabloul de bord. Ecranul superior oferă acces la câștig la sistemele de navigație, precum și la computer, în timp ce al doilea ecran oferă controale pentru aerul condiționat automat, precum și pentru sistemul albastru pur de purificare a suprafeței.
O altă parte a viitorului lui Peugeot este noua generație Hybrid4 Powertrain, pe care producătorul francez s-a potrivit cu Exalt. Acesta stabilește un total de 335 CP cu o combinație de un motor pe benzină de 266 CP 1,6 litri cu patru cilindri, precum și un motor electric de 89 CP montat pe puntea spate. De asemenea, sistemul se adaptează la inputuri specifice de șofer, schimbând de la electric pur, benzină, precum și hibrid pe benzină electrică.

Ce crezi despre Exalt? Este o îmbunătățire a aspectului Peugeots -ului actual? Spune -ne în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.