Nissan a pierdut o hotărâre judecătorească împotriva guvernului sud-coreean cu privire la acuzațiile pe care Qashqai, construit de britanic, a înșelat testele de emisii. Instanțele sud -coreene s -au confruntat cu guvernul în acuzația sa că afacerea a înșelat testele de emisii.
Nissan a dat în judecată anterior guvernul sud -coreean, după ce ministerul său atmosferă a declarat că proiectele Qashqai echipate cu motoare diesel foloseau aplicații software pentru a învinge țintele de emisii. Afacerea a fost obligată să reamintească 814 modele, să oprească vânzările, pe lângă faptul că a plătit o amendă de 330 de milioane câștigată (230.400 de lire sterline).
Publicitate – Postul continuă mai jos

Qashqai a fost verificat de UE, precum și de parte a evaluării emisiilor din Marea Britanie, precum și niciun „dispozitive de înfrângere” – similare cu cele utilizate de VW – au fost găsite, cu toate acestea, autoritățile de reglementare sud -coreene au argumentat diferit.
Nissan a respins acuzațiile, dar a verificat că va funcționa cu autoritățile. O declarație se arată: “Nissan nu manipulează datele asociate vehiculelor noastre. Nissan Qashqai a fost omologat corespunzător în conformitate cu reglementările coreene. Nissan nu a făcut -o la fel de bine ca și gadgeturile ilegale de înfrângere sau înșelăciune în niciun tip de vehicule pe care le facem .
“Mai mult, respectând testarea strictă, precum și utilizarea cerințelor similare cu testele coreene, autoritățile UE au încheiat că automobilele Nissan au verificat nu au utilizat niciun dispozitiv de înfrângere ilegal. Deși concluziile la care au fost autoritățile coreene nu sunt în concordanță cu cele ale altor regulatori, Nissan va examina foarte atent, precum și se va gândi la pașii următori adecvați. ”
Qashqai – unul dintre cele mai vândute vehicule din Marea Britanie – este creat în Sunderland, precum și a fost unul dintre cele 20 de dieseluri retestate de autoritățile de reglementare sud -coreene care respectă scandalul VW. SUV -ul japonez a fost singurul care nu a reușit testele.
Hong Dong-Kon, director la minister, a declarat discrepanța înconjurată de controale de emisii, precum și temperatura motorului în timpul testării. El a adăugat: “De obicei, unele vehicule oprită gadgetul de reducere a descărcărilor atunci când temperatura atinge 50 de grade Celsius, pentru a opri motorul să se supraîncălzească. Qashqai a fost singurul automobil care l -a oprit la 35 de grade”, a spus Hong.
“Toți profesioniștii auto au exprimat punctul de vedere că a fost clar o manipulare a dispozitivului de reducere a emisiilor”, a adăugat domnul Hong.
Nissan este actualul producător care a fost atras într -o detragere a emisiilor după problemele VW la sfârșitul anului trecut. În timp ce luna trecută, Mitsubishi a recunoscut că a falsificat cifrele climatice economice de combustibil timp de 20 de ani.

Anul trecut, Nissan a obținut o participație de 34 la sută la Mitsubishi pentru a fi cel mai mare acționar al său.
Ce credeți despre știrile despre legătura lui Nissan cu scandalul emisiilor? Să înțelegem în comentarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.