Toyota a confirmat reduceri semnificative la producția de automobile noi în restul augustului și septembrie, însumând aproximativ 40% din scăderea numărului de automobile finisate care se derulează liniile de producție ale firmei.
Compania a dat vina pe o „lipsă de piese” rezultată din pandemia Covid-19 în curs de desfășurare pentru oprirea largă. Se consideră că acest lucru este scurt pentru lipsa de microcipuri globale în curs de desfășurare, care a afectat lanțurile de aprovizionare globale nu doar pentru industria auto, ci și pentru calculatoare de casă, dispozitive mobile și nu numai.

Vânzările auto folosite cu 11,5% în 2021

14 din fabricile japoneze Toyota se vor închide în anumite zile lucrătoare în următoarele săptămâni. Clienții care intenționează să obțină automobilele vândute la nivel internațional sub mărcile Toyota și Lexus vor simți impactul, inclusiv cele care verifică modele precum GR Yaris, Yaris convențional, RAV4, Corolla, Prius, C-HR și All-Electric Lexus UX300E. Producția de modele de lux cu volum redus, precum Lexus LC și Toyota Century, va fi suspendată în întregime pentru luna septembrie.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Cel mai mare producător auto din lume s -ar aștepta de obicei să producă aproximativ 900.000 de automobile în timpul opririi, dar a revizuit această cifră la 540.000, potrivit rapoartelor.
Un purtător de cuvânt al Toyota UK a declarat pentru Automobile Express că „operațiunile de fabricație la Toyota Motor Europe (TME) Burnlaston rămân așa cum a fost planificat.” Facilitatea Derby produce actuala Corolla.
Dar firma anticipează potențialele blocaje la instalațiile de producție europene din Franța (Yaris și Yaris Cross Production Line), Republica Cehă (Yaris și Aygo) și Turcia (Corolla și C-HR).
Căutați să obțineți o mașină uzată? Iată cele mai bune automobile folosite pentru a deveni ideal acum …

Leave a Reply

Your email address will not be published.