, producătorii de automobile ar putea fi obligați să vândă un număr minim de EV -uri ca proporție din vânzările lor generale în conformitate cu noile planuri guvernamentale.
Miniștrii complotează un mandat de mașini cu emisii zero în stil California, permițând subvenții și subvenții pentru automobilele electrice să fie eliminate treptat în perioada de înlăturare a interzicerii vânzării de noi mașini pe benzină și diesel, dar permit totuși să crească vânzările.

Cele mai bune automobile electrice pentru a cumpăra 2022

Guvernul urmează să anunțe termenul final pentru interzicerea vânzărilor de automobile noi pe benzină și motorină înainte de sfârșitul acestui an, data probabil să fie încă din 2030. Mandatul – care a fost raportat de The Times – ar putea permite și Producătorii să achiziționeze rapoarte de credit EV de la alte mărci.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Știrea vine în condițiile în care cercetările de la Green Flag dezvăluie că șoferul mediu din Marea Britanie se așteaptă să treacă la un automobil electric în următorii patru ani. Un sondaj efectuat la 1.500 de automobiliști au relevat că 54 % sunt în favoarea mașinilor electrice, cu economii de combustibil și eco-prietenie principalele două motive, urmate de economii de întreținere și capacitatea de a încărca acasă.
Mark Newberry, director comercial la Green Flag, a declarat: „Cu drumurile Marii Britanii merg treptat mai ecologice, vedem mult mai mulți șoferi aleg vehicule electrice, pe care le putem vedea este utilă din mai multe motive, inclusiv economii de costuri, beneficii și mediu.
„Cercetările noastre au constatat că principala problemă pentru șoferii care se transformă la electric este fără taxă la mijlocul jurnalului. Încercați să vă gândiți înapoi la ultima dată când v -ați descompus pentru că ați rămas fără benzină?
„Vrem să asigurăm șoferii că este nevoie doar de câteva mici ajustări pentru a încânta o mașină electrică – dacă aveți grijă de mașina dvs., pregătiți -vă pentru călătoria dvs. și conduceți bine, ar trebui să vedeți modificări minime ale rutinelor de conducere.”
Vedeți cum guvernul german oferă automobile electrice pentru total gratuit aici …

Leave a Reply

Your email address will not be published.