, l -a numit pe Wayne Griffiths ca nou președinte, respectând plecarea lui Luca de Meo la Renault la începutul acestui an.
Griffths, care va renunța la funcția sa actuală de vicepreședinte pentru Cupra, pe lângă vânzări, precum și manager de publicitate pentru Seat, va prelua funcția de manager de afaceri la 1 octombrie.

Seat Leon vs Volkswagen Golf vs Ford Focus

Vorbind despre anunț, managerul grupului VW, Herbert Diess, a declarat: „Wayne Griffiths este unul dintre numeroșii manageri calificați ai grupului. În ultimii patru ani, el a determinat vânzările de scaune la niveluri record, precum și conduce avansarea noului brand Cupra. El are sprijinul meu complet, precum și sunt convins că timpul său de președinte al Seat va fi un succes. ”
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

De când Griffths s-a alăturat Seat în 2016, vânzările companiei s-au îmbunătățit cu mult mai mult de 40 la sută, datorită în mică parte la lansarea liniei de SUV a mărcii. Griffths a jucat o funcție în dezvoltarea brandului Cupra, împreună cu fostul CEO Luca de Meo.
SEAT tocmai a anunțat recent o investiție de cinci miliarde de euro în următorii cinci ani, prima fază a acesteia va vedea cinci hibride plug-in, precum și lansarea mașinilor electrice în următoarele 12 luni.
Faceți clic aici chiar pentru a verifica exact cum li se oferă scaunul, precum și Cupra, avantajul în micromobilitatea grupului VW …

Leave a Reply

Your email address will not be published.