Un remarcabil 1972 Ferrari 365 GTB/4 Daytona, când a avut de Sir Elton John va afirma „La revedere galbenă Brick Road”, Hei acolo Silverstone Vânzare tradițională pe The the the 29 iulie. Cu un citat cuprins între 525.000 de lire sterline, precum și 575.000 de lire sterline, senzațional producător de V12 cu doar 81.675 mile pe ceas va fi un hit imens.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Acest Ferrari tradițional din anii 70, furnizat nou pe 3 august 1972, este unul dintre doar 158 de modele autentice de acționare din dreapta dezvoltate vreodată, precum și în zilele sale, a deținut coroana drept cea mai rapidă mașină rutieră din lume. Dacă credeți că ar fi putut fi motivația pentru Elton John din 1972 a lovit un singur rachetă, totuși, ați greși.
• O mulțime de vehicule costisitoare vândute vreodată la licitație
Legenda pop este afirmată că a cumpărat Daytona cu veniturile albumului de la Goodbye Yellow Brick Road în 1973, menținând -o până în 1975. În ultimii 16 ani a fost în mâinile unui colecționar personal.
Sigur că va fi un punct de vânzare uriaș este starea actuală a 365 GTB/4 cu caroserie nelimitată, precum și un interior bine conservat, inclusiv o mulțime de caracteristici suplimentare care nu au venit inițial ca standard, inclusiv aer condiționat în fabrică. Este finalizat în planul tradițional de vopsea Ferrari Rosso Chiaro, precum și se mândrește cu un interior negru conform specificațiilor originale ale producătorului.
Motorul V12 de 352 CP de la Daytona este capabil să -l tragă la 175 km / h, o figură excepțională care se gândește la vârsta mașinii. Există o cutie de viteze cu 5 trepte, precum și frâne asistate pe servo.
Sâmbătă seara va fi bine pentru lupta când vehiculul va intra sub ciocan la vânzarea tradițională Silverstone, precum și o mulțime de colecționari Ferrari din întreaga lume nu vor dori să lase soarele să coboare pe acest automobil, fără a face un citat sever pentru a -l deține. Cu un cost de 500.000 de lire sterline+ identificați pe cărți, cu toate acestea, nu va fi un moment pentru o zgârietură indiscretă a nasului. La urma urmei, îmi pare rău pare a fi cel mai greu cuvânt.
Ne spune ce credeți despre fostul ELTON JOHN FERRARI Daytona în secțiunea de comentarii de mai jos …
De Gabriella Daniels Mayamiko Kulemeka Joe Simmons

Leave a Reply

Your email address will not be published.