Audi are un nou concept auto care ne oferă o privire clară asupra unui model de producție de SUV electric datorat la vânzare în 2021. Se numește Audi Q4 Sportback E- Conceptul Tron și, în conformitate cu convențiile de denumire recunoscute ale mărcii, va deveni o variantă „Sportback” Coupe-SUV a Q4 E-Tron obișnuit.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Q4 E-Tron va fi primul Audi care a lansat pe platforma MEB a grupului VW pentru vehicule electrice, versiunea Sportback va fi o frați ușor mai sportive pentru Q4 E-Tron, cu ambele automobile care rivalizează cu modelul Tesla Y.

Cele mai bune automobile electrice pentru a cumpăra 2022

Ambele versiuni ale Q4 E-Tron vor fi la vânzare anul viitor, iar Audi spune că dezvăluie formularul Q4 Sportback E-Tron în Concept Formular pentru a oferi clienților potențiali o șansă timpurie de a decide ce versiune aleg înainte de a cumpăra cărțile de cumpărare.
Cu Q4 Sportback E-Tron, Audi a modificat designul original al Q4 E-Tron într-un Coupe-SUV compact. Acesta se va alătura unei linii din ce în ce mai mari de astfel de modele în gama mărcii, cum ar fi e-Tron Sportback EV și automobile cu combustie, precum Q3 Sportback și viitorul Q5 Sportback.
Design și tehnologie
Principalele modificări ale versiunii Sportback sunt, în mod previzibil, toate găsite în spatele mașinii. Panoul C convențional de pe Q4 E-Tron a fost îndepărtat, iar arcadele de acoperiș într-o singură semilună continuă de la puntea din față până în spatele mașinii, pentru a oferi Q4 Sportback E-Tron un aspect în stil Fastback.

Leave a Reply

Your email address will not be published.