, nu a existat prea puțin, dacă este ceva, să sărbătorim în acest an tragic întunecat. La fel de bine, deși este la fel de devreme să începi să apară plute de șampanie sau să dansezi pe străzi, cel puțin mașinile și persoanele cu camioane au ceva de zâmbet la sfârșitul verii, 2020.
Ceea ce ne aduce această felie binevenită de speranță, bucurie, justiție, precum și democrație, este virajul U de la unii politicieni, consilieri de securitate, precum și alții „în autoritate”. Pentru vehiculele motorizate transformate în bulevarde inutile largi pentru pietoni, precum și autostrăzi luxoase pentru bicicliști.

„Rușine pentru cei care exploatează pandemia pentru propriile lor credințe greșite de ură auto”

Însă acum există un sentiment din ce în ce mai mare că au trecut peste vârf, furând la fel de mulți kilometri de benzi de conducere de la noi, precum și unele autorități regionale se bazează pe deciziile lor greșite.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Sfatul meu anterior pe care mașinile și indivizii de camioane l-au jefuit de benzile lor ar trebui să se lupte în mod legal, precum și să se lupte pașnic împotriva nebuniei intolerante, ideologice, provocate de ei a condus doar la asta: o represalii cu curățare scârțâitoare de la mașini și ocupanți de camioane. Împreună, suntem aproximativ 50 de milioane de puternici. Avem o influență enormă. Politicienii au simțit acest lucru, precum și au reacționat. Exact cum ar putea să nu fie atunci când, de exemplu, a fost raportată în Trafford (unde unul dintre nenumăratele autostrăzi ale ciclului pop-up a înlocuit benzile de conducere peste noapte) viteza tipică pentru șoferi a scăzut la doar 2 km / h. În afară de timpul petrecut, precum și de frustrare, credeți de combustibilul irosit și, la rândul său, emisiile crescute de pipi de coadă, în timp ce vehiculele s -au străduit să iasă din prima uneltă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.