Nissan a introdus o ofertă de finanțare unică pentru vehiculele sale electrice mai mici, frunza, precum și E-NV200. Noul pachet acoperă cheltuielile vehiculului, o cutie de perete de 7kW, precum și instalarea încărcătorului la casa ta. Oferă cumpărătorilor orice ar fi nevoie să intre în lumea mașinilor electrice și a proprietății camioanelor cu o plată lunară ușoară.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Ca exemplu, Nissan a oferit o defalcare a ofertei financiare pe frunza de 40kWh 150ps acenta. Oferta de 37 de luni funcționează pe bază de PCP, precum și are nevoie de un depozit de 4.951,48 lire sterline pentru a deschide contractul, deși Nissan va fi în valoare de o contribuție suplimentară de 500 de lire sterline.
După ce ați depus depozitul, sunteți conectat la 36 de plăți lunare de 225,86 GBP. Pentru a îndulci acordul, include zero la sută reprezentativ APR, ceea ce implică suma totală pe care o plătiți pentru mașini și camionul nu este mult mai mult decât ar fi fost dacă ați cumpărat -o direct.

EDF, precum și Nissan, introduc noi încărcătoare EV de la vehicul la rețea în Marea Britanie

Când ajungeți la sfârșitul mandatului dvs. de 36 de luni, există, de asemenea, alegerea de a prelua proprietatea mașinilor și a camionului pentru o rambursare finală de 13.019,52 lire sterline. De asemenea, merită să țineți cont de faptul că există o limitare anuală a kilometrajului de 8.000 de mile pe mașini și camioane în timp ce sunteți legat de contractul PCP.
Motorul electric pentru această frunză specifică are o ieșire de 148 CP, în timp ce pachetul său de baterii de 40kWh permite o varietate maximă de 168 de mile. Când este legat de Wallbox -ul de 7kw al lui Nissan, va gestiona o taxă completă în aproximativ șapte ore.
Pe lângă faptul că oferă timp de taxe mai rapide, un beneficiu și mai mare de a utiliza un încărcător de 7kW Wallbox, mai degrabă decât un dop cu trei pini, este faptul că cumpărătorii se pot descurca exact cum și atunci când este încărcată mașina lor electrică. De exemplu, puteți rutina cutia de perete pentru a taxa mașinile și camioanele peste noapte, când energia electrică este mai ieftină.
Frank Oldfield, managerul serviciilor energetice al Nissan, a declarat: „Ori de câte ori este posibil, dorim să încercăm, precum și să scădem complexitatea pentru clienții noi la automobilul electric, precum și să facem trecerea lor la zero emisii de automobile cât mai simple.”
Noua ofertă financiară a lui Nissan este posibilă, în parte, în parte parteneriatelor independente ale mărcii, cu doi dintre cei mai importanți furnizori de puncte de încărcare din Marea Britanie, Pod Point, precum și E.on, care furnizează încărcătoarele Wallbox pentru acord. Ca beneficiu suplimentar, cumpărătorii pot selecta între două încărcătoare.

Acum faceți clic chiar aici pentru a verifica toate cele mai recente știri despre cel mai nou vehicul electric electric al lui Nissan, autoutilitara din orașul din orașul …

Leave a Reply

Your email address will not be published.