Acesta este noul concept Mercedes Eqt. Este o previzualizare a viitoarei autoutilitare de agrement electrice compacte, care va fi dezvăluită anul viitor ca membru electric al noii game de clasă T.
Mercedes spune că conceptul EQT este o reprezentare atentă a eventualului model de producție, cu un design care introduce un element „premium” pe care brandul consideră că lipsește din segmentul auto de activitate de agrement.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Va împărtăși multe dintre stilul său și bazele sale cu viitorul MPV din clasa T, care urmează să fie scos la vânzare anul viitor, alimentat de o serie de motoare pe benzină și diesel. Ambele autoutilitare se vor baza pe o platformă împrumutată de la Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi, ceea ce implică ambele ar trebui să aibă aceleași dimensiuni.

Plug-in Van Grant: Ce este și cum funcționează?

Mercedes a confirmat conceptul eqt pași de 4.945 mm lungime, 1.863 mm lățime și 1.826mm înălțime, care este puțin mai mare decât cel mai recent Caddy Volkswagen. Brandul are, de asemenea, o practică de a produce mașini conceptuale preocupate de producție, așa că ne așteptăm ca aceste măsurători să fie destul de identice pe modelul finisat.
Conceptul împărtășește același capăt elegant și elegant ca restul gamei EQ Mercedes, cu faruri subțiri și o grilă largă de radiator. Spre spate, există o bară de lumină cu lățime completă și două uși din spate glisante care sunt suficient de mari pentru a permite ocupanților accesul ușor la al treilea rând.
8

Cu toate acestea, întrucât este încă un prototip, EQT are gama tipică de atingeri de automobile conceptuale. În cizmă, de exemplu, există un longboard electric „ultimul kilometru”, care este dezvoltat pentru a -l duce pe șofer la destinația lor finală, odată ce autoutilitara este parcată. Aparatul panoramic neobișnuit în formă de sticlă și jante uriașe din aliaj de 21 inci vor fi, de asemenea, probabil pentru modelul de producție.
În interior, scaunele conceptului sunt tăiate în tapițeria albă din piele Nappa. Trei puncte ISOFIX se găsesc în al doilea rând de șezut, în timp ce există și un sistem de iluminat ambiental și ecranul de infotainment.

Ghid electric de van: Poate o autoutilitară pentru afacerea dvs.?

Ecranul tactil are un program de inteligență sintetică care învață practicile șoferilor și le automatizează. De exemplu, dacă șoferul apelează frecvent pe cineva vineri în drum spre casă de la serviciu, sistemul va afișa numărul de telefon al contactului pe ecran la ora rituală. De asemenea, sistemul are informații de trafic live și actualizări în aer.

Mercedes nu a lansat nicio specificație tehnică pentru conceptul EQT, dar, întrucât împărtășește aceleași bazinele ca și renault de generație din a treia generație Kangoo Ze, ne așteptăm să prezinte un pachet de baterii similare și configurația motorului.
Kangoo-ul electric pur are un motor electric montat pe puntea față, cu o ieșire de 100 CP și 245 Nm de cuplu. Este alimentat de o baterie de 44kWh, despre care Renault spune că are o gamă venificată cu WLTP de 159 de mile. De asemenea, este posibilă încărcarea la 75kW.
Consultați lista noastră cu cele mai bune autoutilitare electrice de vânzare aici …

Leave a Reply

Your email address will not be published.