Subaru a introdus o versiune actualizată a Crossover -ului XV, care va fi scoasă la vânzare în martie, cu costuri începând de la 31.665 de lire sterline.
Modificările de proiectare pentru noul XV sunt destul de minore, care se întind până la o bara de protecție față reproiectată, o nouă grilă de radiator, precum și lunetele de lampă de ceață modificate. Apar noi jante din aliaj de 18 inci, precum și o opțiune a două noi complete de vopsea se adaugă la combinația XV-galben plasmatic, precum și Blue Horizon.

Subaru XV vs Mitsubishi Eclipse Cross Vs Skoda Karoq

De asemenea, Subaru a actualizat șasiul XV cu un nou set de arcuri, precum și amortizoare, pe lângă un nou controler de antrenare, cu anumite setări pentru zăpadă, murdărie, pietriș, precum și noroi. De asemenea, automobilistii pot schimba acum motorul mașinii, precum și atributele de tracțiune care utilizează noul sistem SI-Drive al Subaru, care a dedicat setări pentru eficiența combustibilului, precum și performanțe.
Publicitate – Postul continuă mai jos

De asemenea, dispozitivele de siguranță devin un impuls. Acum, XV vine la fel de comun cu un nou monitor frontal de 180 de grade, care verifică în mod regulat nasul crossover, precum și zonele orbe pentru provocări, precum și pietoni. De asemenea, oglinzile se înclină imediat în jos când mașinile și camioanele sunt inversă, pentru o expunere mult mai bună atunci când parcați.
Există doar două niveluri de decupare din care să selectați, precum și în timp ce costurile actualizate ale XV par a fi mult mai costisitoare decât modelul de ieșire, impulsul este doar de când Subaru a axat motorul vechi de 1,6 litri al mașinii. Costul de pornire al noului model de bază este exact exact la fel ca modelul pre-fațetă echivalent.
Varianta SE la nivel de intrare prezintă faruri cu LED-uri automate, scaune frontale încălzite, fără cheie GO, toate dispozitivele de securitate menționate anterior, precum și un sistem de infotainment de opt inci, cu suport pentru Apple CarPlay, precum și Android Auto. Scaunul șoferului, precum și oglinzile ușilor, de asemenea, includ acum o funcție de memorie.
Premiul Subaru XV SE de top a intervalului are un preț de la 33.665 de lire sterline, precum și se dezvoltă pe specificația SE cu scaune din piele, un sistem integrat Sat-Nav, o modificare a puterii cu opt căi pentru scaunul șoferului, precum și un aparatul depală.
Acum, când Subaru a întrerupt motorul la nivel de intrare al XV-ului, singura alegere oferită este un sistem de benzină pe benzină de 2,0 litri, cu 154 CP, precum și 196Nm de cuplu. Fiecare design include tracțiune pe patru roți la fel de comună, precum și motorul poate fi specificat doar cu o cutie de viteze CVT.
Ce faceți din Subaru XV revizuit? Să înțelegem în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.