Un nou design electrificat BMW I a fost scurs pe internet printr-o serie de imagini brevete, sugerând că următorul design al sub-brandului Eco ar putea fi un hatchback practic, mai degrabă decât un SUV elegant.
În timp ce placa de identificare i5 a fost anterior speculată pentru noul SUV, au fost depuse brevete pentru toate ecusoanele cuprinse între I1 și I9. Este dificil să afirmați pe care acest nou vehicul nou ar folosi, deși în ceea ce privește dimensiunea, pare să se formeze perfect peste i3 -ul existent.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Anul trecut, membrul consiliului de administrație pentru vânzări, precum și publicitatea Ian Robertson a insistat că nu a fost luată nicio decizie cu privire la următorul stil de corp al modelului I: „Legislația înseamnă că, în mod inevitabil, vom avea mai multe mașini cu emisii zero”, a spus el. „Verificăm mai multe modele I, deși încă nu au fost luate decizii ferme.”
• SUV BMW I5: Poza specială Show „I” Potențialul Brandului Brandului
Cu toate acestea, aceste fotografii verifică că o judecată finală este tot mai aproape. Acestea arată o afacere familiară BMW – similară cu cea descoperită pe hatchback -ul i3 al mărcii, precum și pe mașina sport i8, în timp ce farurile sunt aproape identice. Parbrizul abrupt, precum și linia de acoperiș înclinată ar trebui să ajute și la aerodinamică.
7

Corpul cu cinci uși este îndepărtat pentru a vedea, deși ușile din spate arată compromise în ceea ce privește intrarea, precum și ieșirea. Se pare că acesta ar putea fi rectificat de un sistem cu balamale din spate, precum cel văzut pe i3. Consolidarea atât a ușilor din față, cât și a celor din spate ar elimina, de asemenea, cerința pentru un stâlp B structural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.