Noul concept Audi GrandSphere și -a făcut debutul public la Salonul Auto de la Munchen 2021. Previzualizările de lux cu patru uși de lux de lux și detalii tehnologice care ar putea să-l facă pe limuzina A8 de generație următoare, ca parte a proiectului „Project Artemis” de la Audi, pentru a dezvolta o platformă de înaltă tehnologie, de generație următoare.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Grandsphere este al doilea în trio-ul „Sfera” de la Trio-ul lui Audi, în urma Roadsterului cu două locuri Skyphere care a debutat recent. La fel ca fratele său, Grandsphere este complet electric și a fost dezvoltat ca studiu pentru viitorul călătoriei auto de lux.

Noul Audi Skysphere prezintă un concept viitor de design și personalitate split

Ca atare, conceptul prezintă o nouă metodă de design interior care, potrivit Audi, a fost posibilă datorită tehnologiei de conducere autonomă de nivel 4.
Grandsphere Audi: Proiectare și tehnologie
În modul complet autonom, volanul și pedalele de 5,35 metri lungime de 5,35 metri se retrag în compartimente ascunse în tabloul de bord și podea, eliberând și mult mai mult spațiu cu un design care „reimaginează interiorul, compartimentul pasagerilor, ca centrul vehiculului . ”
Aceasta se concentrează în jurul unui nou sistem de infotainment care proiectează o imagine cu lățime completă pe suprafața de lemn sub parbrizul în modul de nivel 4; Când șoferul preia controlul manual, aceste afișaje sunt segmentate pentru șofer și pasager.

Leave a Reply

Your email address will not be published.