, au trecut șase luni, deoarece acest rezident în cauză și-a furnizat oficial pergamentul lucrat manual la guvernul britanic cel mai mare ( Cabinet) nivel. Respectuos, le-am amintit băieților tineri, precum și femeilor (se presupune), în taxă de câteva fapte pro-car-car, pe care nu le știau, au uitat cu adevărat sau au fost selectați pentru a ignora datorită noului lor „Bash the Motorist/Bludgeon, convențional, convențional Retorica motorului casnic.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

De departe, cea mai importantă realitate, potențial de salvare a vieții, am transmis liderilor noștri aleși din ultima luna mai a mers astfel: când călătoresc într-o Marea Britanie, ravagată de pandemie, cea mai bună, multe metode responsabile pentru oameni la distanță socială și, la rândul lor, luptă Riscul de covid-19 este de a utiliza mașini de uz casnic private, simple-sanitise, pe care marea majoritate a adulților le dețin sau leasing.

„Mașinile, precum și șoferii lor sunt discriminați disgrați”

Dar o altă realitate, la fel de importantă, potențial de viață pe care am amintit-o guvernului a fost aceasta: când oamenii sunt obligați să capteze, apoi să stea sau să stea la bord, fără îndoială, transportul public relativ necurat, pericolul infecției este mult mai mare. Mai puneți o altă cale, acele suflete fericite, distanțate în mașinile lor închise, sigilate, personale și camioane capabile să călătorească ușă în ușă sunt mult mai puțin susceptibile să ajungă la victimele Covid-19 decât pe SOD-urile proaste din stații, precum și pe trenuri, La aeroporturi, precum și în avioane, la terminale, precum și la antrenori, la stațiile de autobuz, precum și la greu cu autobuzele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.