Ferrari a făcut echipă cu mica companie de automobile pentru a produce o replică complet electrică a iconicului 1957 250 Testa Rossa Racer, Proiectat pentru copiii cu vârsta de 14 ani și mai mult.
Producția va fi limitată la doar 299 de exemple, fiecare dintre acestea va costa 93.000 de euro, cu excepția impozitelor. Acest lucru se ridică la aproximativ 79.000 de lire sterline, ceea ce cu TVA adăugată este la puțin sub 95.000 de lire sterline. Pentru a pune această cifră în perspectivă, este în jurul aceleiași sume pe care le-ați cheltui pe un Ferrari F430 bun, cu kilometri mici (și pe scară largă).

Tamiya și Little Automobile Company se împerechează pentru a crea Wild One Max

Mica companie de automobile a fost, de asemenea, creierul de inginerie în spatele Bugatti Baby II de 27.000 de lire sterline, care este o altă scară de 75 la cenți, replica de călătorie a copiilor electrici a cursei de tip 35.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Această replică Ferrari a fost construită în aceeași manieră, începând cu replici digitale ale desenelor originale de design ale mașinii. Odată ce a avut un șablon la care să funcționeze, mica companie de automobile a exprimat apoi o echipă de bătăi de panou pentru a ciocni caroseria mașinii din aluminiu.
Ferrari spune că Testa Rossa J păstrează aceeași geometrie de direcție și suspensie ca și cele 250 originale, pe care susține că oferă „manipulare autentică”. Componentele care dețin caroseria au fost toate provenite de la OEM -uri adecvate.
Suspensia de coilover a fost provenită de la Bilstein, frânele cu disc proveneau de la Brembo, iar pneurile au fost furnizate de Pirelli. Manevrarea jucăriei a fost, de asemenea, reglată de Ferrari-Test-șoferi de la propria pistă de testare Fiorano a companiei din Maranello.
10

Interiorul a fost împărțit într -un mod similar meticulos. Scaunul unic de bancă (care poate acomoda un adult și un adolescent) prezintă aceeași conductă ca Testa Rossa originală și este tăiat folosind aceeași piele găsită în mașinile actuale ale Ferrari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.