Actualizare: Michael Schumacher va fi în curând scos din comă. Șapte ori campion mondial de Formula 1 a fost într-o comă creată de om, având în vedere că 29 decembrie, când a suferit o accidentare severă a capului în Alpi. Cu toate acestea, agentul lui Schumacher a verificat că sedarea va fi acum minimizată lent pentru a începe „procesul de trezire”. Până acum, starea lui Schumacher a fost raportată drept „stabilă”, astfel încât aceasta marchează prima schimbare majoră. Potrivit agentului lui Schumacher, procesul de „trezire” a vedetei Formula 1 poate dura mai degrabă un timp.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Șapte-ori campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, a fost rănit într-o neplăcere de schi în regiunea celor trei văi ale Alpilor francezi.
Schumacher, acum în vârstă de 45 de ani, schia pe o pantă nemarcată, off-piste, când a căzut, precum și a lovit capul. Medicii de la unitatea de asistență medicală din Grenoble, unde este tratat în prezent, au declarat că nu ar fi supraviețuit efectului dacă nu ar fi folosit o cască.
Jean-Francois Payen, anestezistul șef la Grenoble Healthcare unitate a declarat într-un seminar de știri la acea vreme: „Putem afirma că starea lui este foarte gravă.” Echipa care tratează Schumacher a continuat să spună: „Pentru moment nu vă putem spune care va fi rezultatul.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.