Honda Civic urmează să obțină un motor diesel de 1,6 litri pentru anul model 2018, cu prețuri începând de la 20.120 de lire sterline când va fi pus la vânzare în Marea Britanie în luna martie. În prezent, motorul I-DTEC de 1,6 litri poate fi cumpărat doar cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte, deși un diesel civic automat cu nouă trepte va urma în această vară.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Unitatea de 118 CP a fost dezvăluită pentru prima dată la Salonul Auto Frankfurt anul trecut. Produce 300nm de cuplu la 2.000 rpm, ceea ce ajută hatchback -ul să obțină 62 km / h de la oprire în 10,5 secunde.
• Cele mai bune mașini diesel de vânzare
Motorul diesel al Civic este o versiune puternic revizuită a celei găsite în motorul auto de ieșire, inginerii reducând la minimum frecarea pentru o eficiență mai mare și pretind că au niveluri îmbunătățite de zgomot, vibrații și asprime (NVH).
11
Despre adSclose -ul nostru acest anunț

Honda a revendicat anterior o cifră de consum de combustibil de 76,3mpg pentru noua sa diesel Civic de 1,6 litri, care este de fapt în scădere în pretențiile economiei modelului anterior. Acest lucru se datorează faptului că noul Diesel Civic este una dintre primele mașini care au fost verificate în procedura de testare a automobilului armonizat la nivel mondial, un test care folosește date de conducere reale în loc de testele bazate pe laborator pe care le utilizează controversatul ciclu NEDC. Cu toate acestea, confirmarea finală a cifrei de economie reală este încă de urmat.
Patru niveluri de tăiere sunt oferite pentru diesel civic manual, cu nivelul de intrare care a dat startul lucrurilor la 20.120 de lire sterline. De asemenea, este disponibil pentru un contract PCP cu 20.220 de lire sterline Civic SE Diesel disponibil de la 249 de lire sterline pe lună pentru un contract pe trei ani.
Cea mai mare specificație Honda Civic Diesel este Ex -Trim, care costă 24.925 de lire sterline. Dispune de intrare fără cheie, interior din piele, amortizoare adaptive și scaune frontale încălzite și poate fi, de asemenea, specificat cu pachetul de tehnologie opțional de 600 GBP. Aceasta include lumini LED și ceață, încărcare telefonică fără fir și scaune din spate încălzite.
Ați fi interesat de un Honda Civic cu motorină? Spuneți -ne în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.