Lotus este în permanență anticipare pentru lansarea pieței Evija-electrică pură. Hypercar va face o apariție dinamică la Goodwood Speedweek din acest an, unde se va rupe în jurul circuitului festivalului, alături de o listă de cursori clasici de Formula 1 Lotus.
Pentru eveniment, Lotus a înfășurat un prototip Evija într -o versiune stilizată a Livery Black and Gold, purtată de Lotus 79 de Mario Andretti 79 din sezonul de Formula One din 1978. Acest curse care câștigă titlul F1 va apărea, de asemenea, la eveniment, plecat împreună cu alte icoane Lotus Team, precum Lotus 49 al lui Graham Hill, Lotus 72-7 al lui Emerson Fittipaldi și Sir Stirling Moss 18.

Cele mai bune supercaruri 2022

Rivalul lui Lotus pentru RIMAC C_TWO va intra în producție la sfârșitul acestui an într -o rulare limitată de doar 130 de unități, fiecare la un preț de 1,7 milioane de lire sterline. Demonstrația Goodwood este cea mai recentă dintr -o serie de articole dezvăluite despre capacitatea de performanță a Hypercar, deoarece proiectul a fost anunțat. Înainte de această demo demo, brandul Supercar cu sediul în Norfolk care detaliază cele cinci moduri de conducere ale Evija.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Fiecare setare crește incremental nivelul de performanță furnizat de propulsia pură electrică a Evija. Modul cel mai puțin agresiv se numește „Range” și limitează performanța mașinii la „doar” 986 CP și 800Nm de cuplu, pentru a maximiza distanța pe care o poate acoperi supercarul între sarcini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.