Jaguar a lansat o nouă versiune de ediție limitată a The F-Type. Se numește Reims Edition cu doar 150 referitoare la Marea Britanie, cu prețuri începând de la 58.950 de lire sterline.
Lansarea Edition Special Coupe a fost cronometrată să coincidă cu Blue Monday – o dată, de obicei căzând a treia luni din ianuarie, care este popularizată de mass -media din Marea Britanie ca fiind cea mai sumbră zi a anului. Și, în mod convenabil, Jaguar spune că ediția F-Type Reims folosește „antidotul perfect” pentru mizeria zilei.

New Jaguar XE Reims Edition 2020 Recenzie

Modificările de pe tipul F convențional includ un acoperiș din sticlă panoramică, jante din aliaj de 20 de inci și pachetul negru exterior de tip F, schimbând orificiile de aerisire, ecusoanele și grila înconjurătoare pentru înlocuiri negre lucioase. Caroseria mașinii este terminată într -o nuanță specială numită French Racing Blue.
Publicitate – Postul continuă mai jos

În interior, ediția F-Type Reims prezintă garnituri negre lucioase, scaune încălzite și tapițerie de abanos. Cumpărătorii obțin, de asemenea, un volan încălzit și parbriz încălzit aruncat ca parte a pachetului. În total, modelul de ediție specială reprezintă o economie de până la 4.160 lire sterline, în comparație cu dacă opțiunile au fost specificate individual pe un tip F convențional.
Ediția specială F-Type este disponibilă cu două motoare conduse din spate. Modelul P300 la nivel de intrare dispune de un motor cu benzină cu patru cilindri turbocompresat de 2,0 litri, care produce 296 CP și 400Nm de cuplu-suficient pentru un timp de 0–62 km / h de 5,4 secunde și o viteză maximă de 155 km / h.
Varianta P450 are un preț de la 71.450 de lire sterline. Este alimentat de un V8 de 5,0 litri, care are o ieșire de 444 CP și 580Nm de cuplu. Unitatea scade timpul de 0-62 km / h al F-Type-ul F-ului, în timp ce crește viteza maximă până la 177 km / h.
Jaguar spune că plăcuța de identificare a ediției Reims IW inspirată de patrimoniul de curse al companiei-în special victoria de fată a D-Type-ul la cele 12 ore de Reims din Franța din 1954. De asemenea Actualizări și o schemă de vopsea albastră de curse franceză identică.
Ce faceți din ediția Jaguar F-Type Reims? Spuneți -ne în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.