Land Rover a fost acuzat că a fost în spatele curbei la electrificare, cu toate acestea este pe cale să facă un pas uriaș spre abordarea acestei probleme cu sosirea plug -ului -An versiuni hibride ale două dintre numeroasele sale modele proeminente, Discovery Sport, precum și Variety Rover Evoque.
Dezvăluit oficial săptămâna aceasta, cele două noi modele marchează un avans considerabil în gama de proiectare a Land Rover. De asemenea, acestea reprezintă o investiție importantă în proiectarea transversală premium a companiei (PTA), platforma care stă la baza vehiculelor sale mai mici.

Cei mai buni hibrizi plug-in 2022

Proiectat de la bun început pentru a se potrivi cu motoarele electrificate, PTA implică faptul că Land Rover este capabil să asigure să revendice o varietate puternică-electrică pură pentru ambele cele două noi sosiri, pe lângă faptul că vor apela că vor fi cel puțin la fel de mari ca și stablematele lor alimentate convențional Off Road – precum și posibil chiar oarecum mult mai capabil.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Cele două mașini și camioane vor fi insuficiente P300E, precum și împărtășesc componente esențiale. Sub capotă se află un nou membru al gospodăriei motorului Ingenium-un sistem cu trei cilindri de 1,5 litri care creează 197 CP, precum și cântărește cu 37 kg mai puțin decât cele cu patru cilindri 2,0 cu care suntem familiarizați. Acest sistem conduce roțile din față, precum și la puntea din spate, există un motor magnet sincron pe termen lung, cu o ieșire de 107 CP. Bateria, situată sub al doilea rând de scaune, este o dimensiune sănătoasă pentru un PHEV, la 15kWh.
20

Drept urmare, Evoque, precum și Discovery Sport au 304 CP, precum și 540 nm de cuplu. Cutia de viteze este o mașină nouă cu opt trepte, care are o dimensiune ceva mai mică pentru a permite ambalaje mult mai bune, precum și prezintă unele elemente care ajută la integrarea sistemului de plug-in.

Leave a Reply

Your email address will not be published.