Porsche ar putea adăuga mult mai multe variante ale lui Taycan EV la linie, cu un coupe cu două uși, o versiune mai mică și mai sportivă a noului lansat Cross Turismo și Chiar și un decapotabil posibil.
Vorbind în urma lansării celui de -al doilea model Taycan al mărcii, Dr. Stefan Weckback, vicepreședintele model Line Taycan, a detaliat că producătorul de automobile sportive germane ar putea avea în vedere adăugarea altor stiluri de corp la gama Taycan, cu bazele J1 ale mașinii făcând acest lucru din punct de vedere tehnic.

Cele mai bune automobile electrice pentru a obține 2022

Cu toate acestea, pentru orice stil de corp suplimentar rezultat, Porsche ar trebui să evalueze pofta de mâncare pentru un astfel de automobil sau mașini.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Întrebat dacă există spațiu pentru un al treilea stil de caroserie, cum ar fi un coupe cu două uși sau un potențial sportiv mai sportiv, mai scăzut, Taycan Sport Turismo, fără ca Turismo-ul să fie mult mai mult adaosuri orientate spre drum, a spus Weckback:
„Platforma este cea mai bună pentru ideile suplimentare de produse viitoare și ne gândim în direcții diferite”, înainte de a adăuga că a fost încă destul de devreme în ciclul de viață al lui Taycan.
„Trecem peste idei absolut diferite, iar acest lucru [un Taycan Sport Turismo] ar putea fi una dintre aceste idei”, a spus Weckback.
O versiune de proprietate inferioară a proprietății Taycan a fost anterior testarea spieată, astfel încât s-ar putea ca, cu mai puține ajustări necesare pentru a realiza acest model, acesta ar fi candidatul probabil pentru o a treia variantă Taycan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.