Nu apare extrem de frecvent, cu toate acestea Rolls-Royce a introdus un autovehicul și un camion nou-Phantom de generația a opta. În ultimii ani, Rolls-Royces s-au bazat pe bazele BMW, cu toate acestea, Phantom VIII se extinde într-o nouă platformă scalabilă personalizată. Acesta va susține fiecare următoare rulouri – următorul salon fantomă, Wraith Coupe, Dawn Drophead Convertible, precum și SUV -ul Cullinan.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

În comparație cu modelul de ieșire, noul fantomă este mai ușor, cu toate acestea, cu 30 % mai rigid. Există o nouă punte față cu două greșeli, precum și axa spate cu cinci legături, cu suspensie de aer auto-nivelată, precum și chiar direcție pe patru roți, precum și există o nouă piesă de inovație pentru a face faimosul „Magic Covor Ride de la Rolls-Royce” – Și mai plutitor. Numit „FlagBeler” Noua tehnologie utilizează un sistem de camere stereo integrat în parbriz – scanează drumul înainte, precum și ajustează suspensia în mod corespunzător la viteza de 62 km / h.
• Cele mai bune mașini și camioane de înaltă performanță de vânzare
În ciuda faptului că s -a adăugat mai ușor decât înainte de mai mult de 130 kg de izolație de zgomot, plus o podea cu aliaj dublu de piele, precum și un perete, precum și anvelope noi numite „sigiliu silențios” – funcționează un strat de spumă care este declarat pentru a reduce zgomotul anvelopelor prin 9dB.
14

Ca întotdeauna cu un Rolls-Royce, evenimentul principal este interiorul. În spate, Phantom VIII păstrează stilul de artă oarecum de decorare al modelului de ieșire, precum și senzația minimalistă – mesele de picnic, precum și ecranele TV sunt ascunse, precum și apar la atingerea unui buton. De asemenea, există o nouă consolă centrală care include un dulap cu băuturi cu pahare de whisky, precum și decanter, flauturi de șampanie, precum și o cutie cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published.