, Liderul Muncii, Jeremy Corbyn, a declarat că sărbătoarea lui va axa mașini de spital și taxe de parcare auto din Anglia, dacă este ales în guvern. Auto dezvăluie anterior că taxele de parcare auto au obținut spitale în Anglia 344 milioane de lire sterline în cei trei ani până în iunie 2016.
Corbyn a declarat că deficitul pentru NHS ar fi echilibrat prin creșterea impozitului pe acoperirea asigurărilor pe asistența medicală personală la 20 %, o mișcare care este de așteptat să strângă 160 de milioane de lire sterline pe an.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Liderul muncii a spus: “Muncii va încheia taxele de parcare auto din spital, care locația o povară nedreaptă, precum și inutilă pentru familii, pacienți, precum și personalul NHS. Taxele de parcare auto din spital sunt o taxă pe boli grave.”
Un purtător de cuvânt al sărbătorii convenționale a mustrat afirmațiile lui Labour: „Această promisiune nu merită hârtia pe care este scrisă, deoarece Jeremy Corby pur și simplu nu ar putea să o ofere”.
Spitalele din Anglia fac 344 de milioane de lire sterline din taxele de parcare auto
Spitalele din Anglia au obținut peste 344 de milioane de lire sterline de la taxele de parcare auto în ultimii trei ani, fiecare NHS Foundation Trust a făcut un tipic de 949.000 de lire sterline pe an de la parcare, a constatat o anchetă specială de dezvăluire auto.
De asemenea, trusturile au emis 275.000 de amenzi pentru pacienți, precum și vizitatori care colectează 2,8 milioane de lire sterline din 2013, în valoare de un câștig anual de 8.200 de lire sterline pe an pe încredere din taxele de taxare.
După cum arată tabelul nostru (de mai jos), unii au câștigat peste 10 milioane de lire sterline în ultimii trei ani de la taxele de parcare auto, cu un sfert de spitale care deviază banii obținuți în mașini și întreținerea parcului de camioane, mai degrabă decât îngrijirea pacienților.

Leave a Reply

Your email address will not be published.