Este bine înțeles că, dacă aveți probleme severe cu o mașină nouă, puteți să o renunțați. Cu toate acestea, există o limită de timp în acest proces? Aceasta este preocuparea pe care Kevin Palmer, care a preluat un loc Alhambra, cu exact un an.
Mașinile și camionul lipsea camera de parcare auto. Distribuitorul a declarat că a existat o problemă de aprovizionare a elementelor de la tsunami -ul japonez, precum și ar putea fi rapid montat mai târziu. Kevin a luat MPV -ul, precum și de 200 de lire sterline pentru întârziere.
Publicitate – Postul continuă mai jos

În februarie, camera a fost oferită, precum și mașinile și camioanele au fost rezervate. „Am fost surprins când garajul a declarat că nu îl poate modela, deoarece hayonul nu avea o placă de golire sau niciun tip de fire dezvoltate”, ” a explicat Kevin, de la Spalding, Lincs.
El declară atât dealerul, cât și îngrijirea clienților de scaun au declarat că ar putea primi plata sau să renunțe la mașină, precum și Kevin l -a selectat pe acesta din urmă. „Femeia de la Seat a continuat să afirme că va face ca managerul dealer -ului să mă sune, oricum nu s -a întâmplat niciodată”, ne -a spus el. Tot ce am primit a fost reasigurarea că a fost tratată, precum și, în măsura în care era conștientă, au fost comandate o mașină nouă și un camion. ”
Două luni mai târziu, Kevin i s -a spus că nu vor exista un automobil de înlocuire, precum și ar putea avea o compensație de 1.000 de lire sterline. El afirmă că a fost informat că există o amprentă greșită a pamfletului, precum și nu a putut avea camera cu mașinile și camionul pe care l -a ales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.