Jaguar a luat doar ambalajele uimitoarei sale coupe de tip Jaguar F, precum și gândurile sale se bazează deja pe o versiune și mai fierbinte numită Jaguar F-Type R-S.
• Jaguar F-Type Review
Jaguar F-Type R Coupe a fost dezvăluit pentru vedete, inclusiv Simon Cowell, precum și Miranda Kerr, la un bash de pre-la-la-la-la-la-la-la-la care se află cifre de performanță de 0-60 km / h în 4,0 secunde, precum și o viteză maximă de 186 km / h. Cu toate acestea, directorul de stil al lui Jaguar, Ian Callum, a declarat pentru Auto să dezvăluie că ar dori să vadă o versiune R-S și mai rapidă, care ar fi înființată de către expertul ETO „ETO” al lui Jaguar Land Rover ”.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Callum, care are un tip F la comandă în italian roșu, ne-a spus că ar dori unul în albastru francez, „dar albastru francez este rezervat versiunilor R-S ale mașinilor noastre. Aș dori să văd un tip F în albastru francez. ”
Un insider Jaguar a expus că lucrările sunt deja supuse metodei pe cel mai popular nou tip F, cu o versiune actualizată a motorului V8 supraîncărcat de la F-Type R, cu putere de la 542 CP până la mai bine la 600 CP, plus o suspensie mai rigidă, Direcția reînnoită, precum și modificările aerodinamice. Menținerea acestui tip de performanță a puterii va fi uimitoare-ne-am aștepta la un timp de 0-62 km / h în jur de 3,5 secunde, precum și la o viteză maximă de aproximativ 200 km / h, punând un R-S-S la egalitate cu Porsche 911 Turbo. Ian Callum ne-a expus că spoilerul pop-up din spate de pe F-Type Coupé a fost deja conceput pentru a lucra la 200 km / h.
De asemenea, prețurile vor fi aproape de Porsche 911 Turbo Money, ceea ce ar însemna o cifră de aproximativ 100.000 de lire sterline. Cu toate acestea, nu vă așteptați să vedeți un design R-S de tip F timp de cel puțin încă 18 luni. O versiune R a Cabriolet-ului de tip F este probabil să găsească mai devreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.