în primii patruzeci de ani de tranzacționare a Lamborghini a creat un total de 10.000 de mașini, în ultimii 11 ani, a oferit dublu. Acest lucru se reduce în mare parte la numeroasele sale design de succes, Gallardo, care a schimbat peste 14.000 de unități în nouă ani, precum și există și mai mari speranțe cu adevărat pentru succesorul său, noul Lamborghini Huracan LP 610-4.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Și -a făcut debutul la emisiunea de la Geneva, precum și, deși livrările oficiale nu încep până la vară, am avut posibilitatea să vedem fabrica lui Lamborghini din Sant’agata Bolgnese pentru a verifica mașinile și camioanele din metal, precum și Obțineți povestea completă de la tipul din spatele dezvoltării sale.
• Salonul Auto de la Geneva 2014: Previzualizare
Înțelegem deja că performanța cu patru roți de 602 CP Huracan va fi senzațională. Sprintul 0-62 mph durează 3,2 secunde (0,2 secunde mai repede decât Ferrari 458 Italia, cu toate acestea, cu 0,2 secunde mai lent decât noul McLaren 650s), 0-125MPH durează 9,9 secunde, precum și viteza maximă este de 202 km / h.
De asemenea, înțelegem că costul este de așteptat să fie în jur de 188.000 lire sterline-cu aproximativ 30.000 de lire sterline cu mult mai mult decât Gallardo LP560-4, cu 10.000 lire sterline cu mult mai mult decât Ferrari 458, precum și cu 7.000 de lire sterline mai puțin decât Coupe-ul McLaren 650s. Cu toate acestea, care sunt evoluțiile din spatele acestor numere? Am deteriorat numeroasele tehnologii considerabile ale lui Huracan în secțiuni digerabile rapid, mai jos.
Lamborghini Huracan LP 610-4: șasiu
În centrul Huracanului se află un șasiu hibrid care va fi arătat noul Audi R8, care va avea loc anul viitor. Înființată prin fuzionarea cunoștințelor lui Audi în aluminiu, precum și înțelegerea lui Lamborghini a fibrei de carbon, utilizează un perete din spate, precum și tunelul de transmisie din fibrul de carbon de transfer de rășină (RTM), în timp ce restul este un cadru din zona de aluminiu. Cele două materiale sunt legate de lipici, precum și de nituri, precum și rezultatul este un corp care evaluează cu 10 % mai puțin decât Gallardo, cu toate acestea este de 50 % mai rigid.
Lamborghini Huracan LP 610-4: Sisteme electronice
Butonul Anima (se traduce ca „suflet” în italiană) din partea de jos a volanului poate alege unul dintre cele trei moduri de conducere, la fel ca cadranul Manettino al lui Ferrari. Fiecare adaptează cartografierea motorului, sunetul de evacuare, cutia de viteze, direcția dinamică, sistemul de tracțiune pe patru roți, precum și amortizoarele magneto-reologice adaptive. Un nou sistem ingenios numit LPI, sau o platformă inerțială, utilizează o serie de accelerometre, precum și giroscopuri puse în centrul de gravitație al mașinii pentru a actualiza, precum și pentru a obține direcția, cutia de viteze, sistemul de tracțiune pe patru roți, precum și ESC pentru reacții optime Oricare vremuri.

Lamborghini Huracan LP 610-4: Interior
Punctul focal pentru interior este volanul, unde veți descoperi un comutator de semne, șaibă, precum și controale de ștergătoare, un buton pentru farurile cu fascicul înalt, precum și un comutator pentru a vă comuta cu cele trei moduri de conducere-Strada , sport, precum și Corsa. La volan se află o pereche de palete mult mai mari, precum și în spatele acestora se află un afișaj digital de 12,3 inci. Acest lucru poate fi personalizat cu o opțiune de trei layout-uri-un mare contor de revistă în centru, un contor de revistă la unul larg cu infotainment, precum și hărți lângă el, sau infotainment, precum și hărți pe întregul ecran.
Lamborghini Huracan LP 610-4: cutie de viteze
Multe indicii aparente ale lui Gallardo ale vârstei sale avansate a fost sistemul său de e-gar-manual automatizat. Totuși, este o modificare pentru Huracan, care folosește o nouă mașină cu două ambreiaj cu șapte trepte, montată în spatele motorului V10, precum și Lamborghini Doppia Frizione (LDF). Lamborghini declară că permite „schimburi de viteze practic imperceptibile, fără niciun tip de întrerupere în cuplu” – pentru tine, precum și eu, care implică o dezvoltare mai ușoară în modul auto, precum și schimbări mai rapide în modul de manual. O funcție inteligentă vă permite să țineți paleta mâinii stângi, deoarece frânați este dificil pentru colțul următor, precum și selectați imediat cea mai mică viteză posibilă pentru accelerație maximă în cealaltă parte.
Lamborghini Huracan LP 610-4: tracțiune pe patru roți
Spre deosebire de sistemul de tracțiune pe patru roți al lui Gallardo, care a prezentat un cuplaj vâscos, Huracan folosește o apariție digitală gestionată, precum și o înțelegere cu mai multe plăci cu acționare hidraulică pentru a distribui cuplul între cele două axe. În situații tipice, trimite 30 % în față, precum și 70 % în spate, cu toate acestea, dacă este nevoie, acum poate trimite până la 50 % în față, precum și la 100 % în spate . Pentru a împărți puterea între cele două anvelope din spate, există și un diferențial mecanic de blocare. Lamborghini refuză să verifice dacă derivatele cu tracțiune cu roți din spate ale lui Huracan se vor conforma mai târziu în ciclul său de viață, cu toate acestea, dr. Ulrich Hackenberg, șeful de avansare al lui Audi a verificat că noul șasiu este capabil să funcționeze în configurația cu două roți.
Lamborghini Huracan LP 610-4: Direcționare
Direcția electromecanică a lui Huracan este potrivităTED cu un sistem de raport variabil numit Dynamic Steer. Ajustă raportul de direcție în funcție de viteza călătoriei dvs., precum și modul de conducere pe care l -ați selectat. De exemplu, la viteze mici, o mică rotire a roții are un impact mare asupra roților din față, îmbunătățind manevrabilitatea cu viteză mică, în timp ce la viteză mai mare raportul este scăzut pentru reacții mult mai progresive.
Lamborghini Huracan LP 610-4: Motor
O avansare a V10 de 5,2 litri aspirată în mod natural de Gallardo, noul motor creează acum 602 CP, precum și 560Nm de cuplu, 75 % dintre acestea fiind oferite de la doar 1.000 rpm, cu o linie redusă de 8.250 rpm. Adăugarea de start-start, precum și un nou sistem de injecție dublă a combustibilului implică climatul economic de combustibil, precum și emisiile de CO2 au fost reduse cu aproximativ 11 % până la 23mpg, precum și 290g/km. CEO-ul Lamborghini, Stefan Winkelmann, a exclus un al doilea derivat al lui Huracan cu V8-cum ar fi mașinile sale și camionul cu fratele său, Audi R8-numind acest lucru strict o linie „cu un singur motor”.
Lamborghini Huracan LP 610-4: Frâne, precum și anvelope
Frânele cu carbon ceramic sunt montate ca standard, cu discuri de 380 mm în față, precum și discuri de 356 mm în spate. Implementați -le complet la 62 km / h, precum și este nevoie de 31,9 m pentru a găsi la o oprire – cu 1,1 m mai mică decât Gallardo. Anvelopele sunt Pirelli P-Zeros, înfășurate în jur de 20 de roți de 20 de inci, precum și stabilite în special pentru Huracan să atingă cel mai bun echilibru între confort, precum și performanță.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Parteneriat

Trebuie să vă oferiți mașina?
Găsiți -vă cea mai fină ofertă de la peste 4.000 de dealeri, precum și ofertă pentru încă 1.000 de lire sterline. Este atât de ușor.

Vindeți -vă „Excelent” TRUSTPILOT

Leave a Reply

Your email address will not be published.