Rolls-Royce a lansat o versiune de ediție specială a The Phantom, numită Tempus. Dispune de o serie de modificări cosmetice despre care brandul spune că sunt „inspirate de timp, fenomene astronomice și infinite raze ale universului”. Producția este limitată la doar 20 de mașini, toate fiind deja vândute.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Caroseria mașinii este terminată într-o vopsea unică Kairos Blue, despre care Rolls-Royce spune că imită „întunericul și misterul spațiului”. Vopseaua este dantelată cu fulgi grei, asemănătoare cristalului, care se presupune că reprezintă stele. Așadar, pentru a nu strica efectul, Rolls-Royce a schimbat, de asemenea, lucrările metalice convenționale ale Phantom pentru piese de tăiere neagră.

Top 10 cele mai bune automobile de lux pentru a cumpăra 2022

Rolls-Royce își va personaliza chiar și spiritul mascotei cu bonta de extaz pentru mașina fiecărui client, adăugând o gravură peste bază pentru o dată și o locație memorabilă-cum ar fi o căsătorie, o zi de naștere sau un succes de afaceri.
În interior, Phantom Tempus prezintă un headliner de fibre-optic special brodat, care este conceput pentru a arăta ca un pulsar (care este steaua rotativă electromagnetic radiativă, nu în anii 90 Hatchback Nissan). Cărțile ușilor poartă, de asemenea, același motiv perforat cu fibră optică.
Rolls-Royce a montat un tablou de bord din aluminiu cu șipci, care a fost măcinat dintr-o singură bucată de bilet. Panoul are 100 de coloane individuale, despre care compania spune că reprezintă 100 de milioane de ani de rotație pe care un pulsar o suportă înainte de a ieși.
Cumpărătorii pot avea chiar și o versiune special modificată a celebrului piept de șampanie în formă de 37.000 lire sterline de 37.000 lire sterline. Noul piept de șampanie tempus are dimensiuni și funcții identice la accesoriul convențional, venind cu aceleași ochelari de cristal și baloane de caviar, dar prezintă un pulsar pictat manual pe capac.
10
Despre adSclose -ul nostru acest anunț

Ca și fantoma convențională, tempusul este alimentat de un V12 de 6,75 litri, care generează 536 CP și 900Nm de cuplu. Motorul are suficient oomph pentru un timp de 0-62 km / h de 5,3 secunde și o viteză maximă de 155 km / h – deși niciuna dintre aceste cifre nu va avea o importanță mare pentru cumpărători.
Nici cifrele emisiilor nu vor fi la fel de bine, deoarece Rolls-Royce spune că tempusul generează între 341 și 356g/km de CO2. Factura de combustibil va fi și mai scumpă, cu o cifră de economie a scenariului cel mai bun de 18,8mpg.

Citiți acum recenzia noastră despre noul Rolls-Royce Ghost. Spuneți -ne gândurile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.