BMW va revizui cosmetic familia Hatchback din seria 1 la sfârșitul acestui an și puteți vedea modificările aici pe raza de acțiune M135i-distinsă de aliajul său de 18 inci de 18 inci personalizat Roți, oglinzi de ușă argintii și Callipers de frână de performanță albastru M.
În față, BMW a încercat să înșele chipul serialului 1 cu grătarul de rinichi mult mai popular, care prezintă stresele verticale subțiri văzute în M5 și M6 facelifted. Camuflarea în jurul marginilor inferioare ale farurilor indică un nip și să -i scoată pentru unitățile de lumină, în timp ce secțiunea de protecție inferioară și -a redus prizele de aer pentru a se potrivi cu sora coupe a M135i, M235i. BMW a aruncat, de asemenea, cărețele aero subțiri cu un set redus pentru o lumină de ceață rotunjită în secțiunile exterioare.
Modificările din spatele M135is sunt chiar mult mai subtile, cu doar o mică acoperire pentru un bara de protecție spate reprofilată. Se pare că grupurile de lumină din spate boxy vor fi transportate pentru seria 1 2015 neschimbată.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

În interior, BMW este probabil să ofere noul volan Slim Sport Sport, ca parte a actualizărilor ciclului din seria 1, în timp ce se preconizează că modelele de gătit cu patru cilindri sunt de așteptat să înregistreze îmbunătățiri incrementale în Putere și cuplu, economie de combustibil și producție de CO2. Specificația convențională este, de asemenea, creată, deoarece BMW pare să oprească o opoziție puternică din partea mult mai recent dezvăluită Mercedes A-Class, Audi A3 și VW Golf.
În ceea ce privește ilustrarea M135I, este de așteptat ca motorul direct turbo de 3,0 litri să-și mențină puterea de 316 CP, legată sub mușchiul de 322 CP al M235I, pe contul de preț al prețului mult mai scump al cupe-ului și ușor mai mult mai mult orientat către performanță.
Apariția îngrijită a M135i spied aici, sugerează că este aproape de producție, cu un debut așteptat la Salonul Auto de la Paris în octombrie 2014. Livrările din Marea Britanie vor urma în primul trimestru al anului 2015. Prețurile finalizate vor fi anunțate la sfârșitul anului 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.